Velo
 

VELO Clubtoernooi 2018

VELO Clubtoernooi 2018

Ook dit jaar wordt het VELO Badminton Clubtoernooi weer georganiseerd en zal plaatsvinden op zondag 27 mei in onze eigen vertrouwde VELO-hal. Het clubtoernooi is er voor ALLE leden, van piepjong tot stokoud.

Seniorleden
De senioren kunnen zich inschrijven in 3 klassen.
De 1e klasse: is bedoeld voor spelers uit de seniorenselectie en de talentengroep
De 2e klasse: is bedoeld voor spelers uit de jeugdselectie en spelers van de woensdag of vrijdagavond.

Jeugdleden
De indeling van de jeugd wordt gedaan door de toernooicommissie in samenwerking met de jeugdtrainers en jeugdbegeleiders. Hierdoor wordt voorkomen dat de jeugd onderling van verschillend niveau zijn. De indeling van de jeugd zal bestaan uit Jeugd 1 en Jeugd 2, maar bij digitale inschrijving kan er ingeschreven worden onder de categorie ‘Jeugd’.

Aantal onderdelen en dubbel- en mix partners
Inschrijving is mogelijk in maximaal drie verschillende onderdelen: singel, dubbel of mix. Bij dubbelspelen moet worden ingeschreven in de groep van de partner die in de hoogste groep moet uitkomen. Als je niet over een partner beschikt, maar wel een dubbel wilt spelen, kun je dit bij je inschrijving aangeven door als partner “wanted” op te geven. De toernooicommissie zal dan proberen een geschikte partner te vinden.

Inschrijven
Inschrijven kan via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=39FDB945-08C5-4B1B-8019-FAE2EE4DAA8A of stuur een mailtje naar marleen.kuipers@live.nl met daarin je naam, geboortedatum, tel.nr., e-mailadres, naam van je train(st)er, lidnummer, onderdelen (singel/dubbel/mix) + naam van je partner(s).
De inschrijving sluit op zondag 20 mei! Hierna zal er een objectieve loting volgen.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt €5 per onderdeel.

VELO’ers, schrijf je allemaal in, dan maken we er met z’n allen weer een gezellige dag van!

Met sportieve groet,
De toernooicommissie (Joey Muns en Marleen Kuipers)LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!