Velo
 

VELO Badminton: nieuw seizoen begint weer & nieuwe leden welkom

VELO Badminton: nieuw seizoen begint weer & nieuwe leden welkom

Met de benodigde voorzorgsmaatregelen vanwege de corona-crisis kan er op VELO weer gesport worden. Zo ook bij VELO Badminton, waarvan deze week de seniorleden weer van start zijn gegaan. Volgende week, als de scholen beginnen, kan ook de jeugd de baan op. Daarnaast zijn nieuwe leden ook van harte welkom! Tijdens de actiemaand krijgen nieuwe leden korting. Iedereen veel speelplezier en succes toegewenst.

Begindagen Recreantengroepen

dinsdagochtend: 25 augustus,  9:00-11:30 uur

donderdagochtend: 27 augustus, 9:00-11:30 uur

woensdagavond: 26 augustus, 19.30-22:00 uur

vrijdagavond: 28 augustus, 20:30-23:00 uur

Begindagen Jeugd

Jeugdgroep JE (basisschooljeugd), donderdag 3 september, 17:00-18:30 uur

Jeugdgroepen JC (middelbare schooljeugd), donderdag 3 september, 17:30-19.00 uur

Jeugdselectie (JA) en seniorenselectie  

Voor deze jeugdselectie was maandag 24 augustus de eerste trainingsdag (17.30  – 19.00 uur). De seniorselectiegroep was al begonnen. Hen wacht weer een intensieve voorbereiding op de competities in de hoogste divisies.

Voorzorgsmaatregelen corona

De leden worden hierover per mail verder geïnformeerd. In de afgelopen maanden juli en augustus hebben we hiermee goede ervaringen opgedaan.

Nieuwe leden welkom

Zoals alle jaren start VELO Badminton met een actiemaand voor nieuwe leden. Bij inschrijving kunnen de nieuwe leden kiezen uit:

  • een korting op de contributie
  • een gratis badmintonracket
  • mogelijkheid voor het aangaan van een proeflidmaatschap voor drie maanden.

Kom gerust een kijkje nemen in de VELO-sporthal aan de Noordweg in Wateringen. Als het je wat lijkt, kun je altijd een paar keer gratis meespelen, zo nodig hebben we een leenracket beschikbaar.

Jeugd welkom op donderdagmiddag

Je mag altijd een paar keer meespelen, om te kijken of je het leuk vindt. Je kunt met badminton al beginnen vanaf 6 tot 8 jaar, maar ook als je ouder bent, kun je zo gaan badmintonnen. Spelenderwijs krijg je de techniek en de tactiek van het spel door en speel je partijtjes, alleen tegen een ander (het enkelspel) of met twee tegen twee (het dubbelspel).

Voor volwassen vier mogelijkheden

Ook voor volwassenen is er ruimte voor nieuwe leden, je kunt kiezen uit de boven genoemde vier mogelijkheden. Bij alle groepen is er begeleiding en kunnen nieuwelingen snel aansluiten.

Op de ochtenden wordt begonnen met een korte warming-up. Door de begeleiders wordt je steeds ingedeeld bij andere spelers/speelsters, waarbij er dubbels worden gespeeld. Tussendoor gaat iedereen gezamenlijk koffie drinken, voor een praatje en de goede sfeer.

Heeft u nog vragen over Badminton bij VELO: ledenadministratie@VELO-badminton.nl

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!