Velo
 

VELO Badminton doet weer mee met de Grote Clubactie 2019

VELO Badminton doet weer mee met de Grote Clubactie 2019

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. De leden van VELO Badminton zetten zich dit jaar ook weer in en gaan langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

VELO Badminton gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Onze vereniging doet al jarenlang mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd een kleine €300,- opgehaald. Dit jaar hopen we dat dat bedrag weer gehaald wordt! En het liefst nog meer natuurlijk! In de week van maandag 9 september tot en met vrijdag 13 september worden tijdens de trainingen de verkoopboekjes uitgedeeld.

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook de lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen! Vanuit VELO Badminton kan de lotenverkoper een prijs winnen. De 5 lotenverkopers die de meeste loten verkocht hebben, winnen namelijk een prijsje: een verrassing van AllRackets.com! Behoor jij straks tot de beste 5?!

Daarnaast kan de lotenverkoper meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd. De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. Bij 20 of meer verkochte loten ontvangt de lotenverkoper een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport! Ook kan de lotenverkoper een tweede artikel gratis bestellen bij masita.com.

Tot slot zijn er speciaal voor lotenverkopers dit jaar diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!