Velo
 

VELO Badminton doet weer mee met de Grote Clubactie 2018

VELO Badminton doet weer mee met de Grote Clubactie 2018

Wateringen, 10 september 2018 – Leden van VELO Badminton starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

VELO Badminton gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Onze vereniging doet al jarenlang mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd een kleine €300,- opgehaald. Dit jaar hopen we dat dat bedrag weer gehaald wordt! En het liefst nog meer!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook de lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen! De lotenverkoper kan meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. Bij 20 of meer verkochte loten ontvangt de lotenverkoper een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport! Ook kan de lotenverkoper een tweede artikel gratis bestellen bij masita.com.

Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!