Velo
 

VELO Badminton: begin nieuwe seizoen

VELO Badminton: begin nieuwe seizoen

Het echte badmintonseizoen van VELO Badminton staat er weer aan te komen. Deze week gaan de seniorleden weer van start. De week daarna, als de scholen beginnen, kan ook de jeugd weer de baan op. Iedereen veel speelplezier en succes toegewenst. (Natuurlijk kunnen de leden deze week ook nog spelen op de dagen dat de recreanten spelen, voor de avonden liggen de tijden dan van 20.00-22.00 uur)

Begindagen Recreantengroepen

dinsdagochtend: 24 augustus,  9:00-11:30 uur

woensdagavond: 25 augustus, 19.30-22:00 uur

donderdagochtend: 26 augustus, 9:00-11:30 uur

vrijdagavond: 27 augustus, 20:30-23:00 uur

Begindagen Jeugd

Jeugdgroep JE (basisschooljeugd), donderdag 2 september, 17:00-18:30 uur

Jeugdgroepen JC (middelbare schooljeugd), donderdag 2 september, 17:30-19.00 uur

Begindagen Jeugdselectie (JA)  en Seniorenselectie

Voor de JA wordt maandag 23 augustus de eerste trainingsdag (17.30  – 19.00 uur). De seniorselectiegroep begint op woensdag 18 augustus (18.00 – 19.30 uur). Hen wacht weer een intensieve voorbereiding op de competities in de hoogste divisies.

Nieuwe leden – aantrekkelijk aanbod

Zoals alle jaren start VELO Badminton met een actiemaand voor nieuwe leden. Bij inschrijving kunnen de nieuwe leden kiezen uit een korting op de contributie of een gratis badmintonracket. Ook bestaat de mogelijkheid voor het aangaan van een proeflidmaatschap voor drie maanden. Kom gerust een kijkje nemen in de VELO-sporthal aan de Noordweg in Wateringen. Als het je wat lijkt, kun je altijd een paar keer gratis meespelen, zo nodig hebben we een leenracket beschikbaar.

Jeugd welkom op donderdagmiddag

Je mag altijd een paar keer meespelen, om te kijken of je het leuk vindt. Je kunt met badminton al beginnen vanaf 7 of 8 jaar, maar ook als je ouder bent, kun je zo gaan badmintonnen. Spelenderwijs krijg je de techniek en de tactiek van het spel door en speel je partijtjes, alleen tegen een ander (het enkelspel) of met twee tegen twee (het dubbelspel).

Voor volwassen vier mogelijkheden

Ook voor volwassenen is er ruimte voor nieuwe leden, je kunt kiezen uit de boven genoemde vier mogelijkheden. Bij alle groepen is er begeleiding en kunnen nieuwelingen snel aansluiten.

Op de ochtenden wordt begonnen met een korte warming-up. Door de begeleiders wordt je steeds ingedeeld bij andere spelers/speelsters, waarbij er dubbels worden gespeeld. Tussendoor gaat iedereen gezamenlijk koffie drinken, voor een praatje en de goede sfeer.

Heeft u nog vragen over Badminton bij VELO: ledenadministratie@VELO-badminton.nlLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!