Velo
 

VELO Badminton en Zappsport The Battle

VELO Badminton en Zappsport The Battle

Recent zijn wij benaderd om mee te werken aan het televisieprogramma Zappsport The Battle. Onze eigen spelers van team 1 gaan hieraan meewerken samen met de kinderen van groep 8 van de Pieter van der Plasschool.

Even wat algemene informatie over het programma:

Zappsport is een kindersportprogramma en elke zaterdag zenden zij een Zappsport Battle uit.
Een “battle” is een aflevering waarin 6 kinderen (3 jongens en 3 meiden) uit een groep 8 klas worden gekozen dmv een selectieproef op school.
De kinderen weten aan het begin van de dag niet welke sport zij
’s middags gaan beoefenen, maar kunnen uit de selectie proef misschien wat raden …
De selectieproef hangt daarom ook een beetje tegen de sport aan, in elk geval kunnen we een aantal elementen uit de sport uitlichten.

De jongens worden aangemoedigd door presentator Ron Boszhard en de meiden staan onder leiding van Naomi van As.

Als de jongens en meiden zijn geselecteerd, krijgen beide groepjes in de middag een training van een eigen “Topper”. De jongens van een man en de meiden van een vrouw.
Na deze training gaan zij in het allesbeslissende finalespel bepalen wie er nu het beste is in de sport. De jongens of de meiden!

Vaak zijn de toppers die de kinderen een les geven bekende topsporters, bekend voor de kinderen en onze kijkers, die lekker kunnen vertellen, enthousiasmeren en het leuk vinden om hier aan mee te werken. Zie het als twee ambassadeurs voor jullie sport.

Onze eigen spelers van team 1 gaan hieraan meewerken. Echt gaaf! En jij kunt het zien op TV!!!

Deze keer is het de beurt aan kinderen van de Pieter van der Plasschool groep 8. Vandaag 7 maart zijn de opnames. The Battle is om 15.00 uur. Vanaf 13.00 uur trainen de kids hiervoor.

Helemaal top, mooie promotie voor badminton en onze club!

   LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!