Velo
 

Van Zundert VELO wint van BC Jonglenster

Van Zundert VELO wint van BC Jonglenster

Het eerste team van VELO is goed van start gegaan tijdens de Europa Cup 2016 in Tours. Het Luxemburgse BC Jonglenster is overtuigend met 5-0 verslagen. Donderdag 23 juni wacht om 10.00 uur het sterke Calvi Network Milano, de Italiaanse kampioen!

 

 

Stijn de Langhe mocht de spits afbijten in het herenenkelspel. Na een nipt verloren 1e set vocht hij zich terug in de 2e set. De beslissende 3e set was een thriller, waarin Stijn na een aantal matchpoint uiteindelijk het eerste punt voor VELO op het bord sloeg!

Na deze goede start volgde een duidelijke overwinning van Imke van der Aar in het damesenkelspel. Met 21-11 en 21-12 was er geen enkele discussie mogelijk over wie de sterkste was.

De daaropvolgende dubbelspelen werden alle drie overtuigend gewonnen. Jim Middelburg en Alex Vlaar waren snel klaar in het herendubbelspel, Lisa Khoeblal-Malaihollo en Imke van der Aar wonnen overtuigend het damesdubbel en tot slot maakte Jim Middelburg en Myke Halkema met 21-7 / 21-3 gehakt van hun tegenstanders in het gemengddubbel.

Al met al een overtuigende overwinning waarin iedereen heeft laten zien klaar te zijn voor de volgende tegenstander. Naar verwachting zal de Italiaans kampioen een lastigere horde worden. De als 3/4 geplaatste ploeg is al jaren vaste klant tijdens de Europa Cup en heeft een aantal sterke, Aziatische, spelers in hun team.

De wedstrijd tegen de Italianen is vanaf 10.00 uur live te zien via de livestream van het toernooi. Kijk voor meer informatie op: www.eccbadminton-tours.eu.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!