Velo
 

Update: voorlopig tot en met 6 april geen badminton bij VELO

Update: voorlopig tot en met 6 april geen badminton bij VELO

Gistermiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen tegen verspreiding van het Coronavirus en NOC*NSF heeft geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat vanuit Badminton Nederland alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast. Alle jeugdcompetitiewedstrijden zijn dan ook tot die datum afgelast. Daarnaast is geadviseerd om alle andere clubactiviteiten (zoals trainingen, andere speelmomenten en vergaderingen van commissies en/of het bestuur) af te gelasten.

Het bestuur van VELO Badminton heeft overleg gehad met alle afdelingen van VELO. Gezamenlijk is besloten het advies van de regering, NOC*NSF en aangesloten sportbonden tot en met 31 maart op te volgen. Dit betekent dat het VELO complex volledig gesloten is en daarmee dus alle activiteiten van VELO Badminton komen te vervallen.

Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit bekend gemaakt. Houd de komende tijd de website en de social media goed in de gaten.

Meer informatie over het Coronavirus vind je op de website van het RIVM de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Update: Het VELO complex zal tot en met 6 april gesloten blijven.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!