Velo
 

Update: voorlopig tot en met 28 april geen badminton bij VELO

Update: voorlopig tot en met 28 april geen badminton bij VELO

Dinsdagavond 31 maart heeft premier Rutte via de televisie aangegeven dat de Nederlandse regering besloten heeft de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus te verlengen tot en met dinsdag 28 april.

Dit betekent tevens dat het VELO complex tenminste tot en met dinsdag 28 april volledig gesloten is en daarmee dus alle activiteiten van VELO Badminton komen te vervallen.

Toernooien, recreantencompetities en jeugdcompetitiewedstrijden mogen niet gespeeld worden. Ook alle andere clubactiviteiten (zoals trainingen, vrij spelen en vergaderingen van commissies en bestuur) zijn niet toegestaan.

In ons eerdere bericht hadden we al aangegeven dat ook het Adidas Dutch International 2020 (8 tot en met 11 april) niet doorgaat. Bij het toernooi zijn jaarlijks veel VELO-leden als vrijwilliger betrokken.

Met alle leden hopen we dat er in de komende periode een gunstige ontwikkeling in de coronacrisis zal plaatsvinden. Als actieve beoefenaars van de badmintonsport missen we de trainingen, het vrij spelen, en de gezelligheid met elkaar.

Mocht het in de maanden mei of juni weer toegestaan worden om op het VELO-complex te sporten, dan wil het bestuur proberen te regelen dat we nog enige weken langer dan gebruikelijk kunnen door spelen.

Maar vooralsnog, houd je aan de regels van de regering en het RIVM, blijf zo gezond mogelijk en houd 1,5 meter afstand als je elkaar tegenkomt.

Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit aan de VELO Badmintonleden en de andere betrokkenen bekend gemaakt.

Meer informatie over het Coronavirus vind je op de website van het RIVM de Rijksoverheid en het NOC*NSF.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!