Velo
 

Testavond AllRackets.com voor VELO-leden op woensdag 18 september

Testavond AllRackets.com voor VELO-leden op woensdag 18 september

Wij willen graag alle leden wijzen op de voordelen als leden badmintonspullen kopen bij AllRackets.com.

Wie is AllRackets.com?

AllRackets.com is een van de grootste aanbieders van badminton artikelen in Nederland. Een enorme collectie rackets, kleding, en accessoires aangevuld met een bespanservice en een werkplaats voor het bedrukken van teamkleding.

Kijk voor de volledige collectie op ​www.allrackets.com​ of bezoek de showroom aan de Rotterdamseweg 386 B25 in Delft. De showroom is vanwege toernooistands en trainingen niet alle dagen en tijden open.

Samenwerking VELO en Allrackets.com

VELO-leden ontvangen standaard 5% op artikelen (behalve op shuttles en snaren). Deze korting kun je in de winkel ontvangen alsmede via​ ​www.allrackets.com​ bij gebruik van kortingscode: ​velo

Kortom de voordelen van het kopen van je badmintonspullen bij AllRackets.com:

  • Enorme collectie
  • Een goed advies
  • Bespanservice
  • Mogelijkheid om testrackets te lenen
  • Korting voor VELO leden

 

Speciale testavond woensdag 18 september  

Op woensdag 18 september om 19:30 uur komt Michel da Silva van AllRackets.com langs met testrackets en schoenen van merken als Adidas, Carlton, Dunlop, FZ Forza, Victor en Yonex. Koop je op deze avond een racket of schoenen dan ontvang jij meteen je 5% korting.

Wil je dat Michel een bepaald racket of ander artikel voor je meeneemt? Stuur hem dan uiterlijk 16 september een e-mail via michel@allrackets.comLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!