Velo
 

Succesvolle clinics voor basisschoolkinderen bij de Koningsspelen

Succesvolle clinics voor basisschoolkinderen bij de Koningsspelen

Afgelopen vrijdag 12 april was het tijd voor de Koningsspelen op de basisscholen. Twee enthousiaste scholen in Wateringen en omstreken hadden VELO benaderd voor een clinic aan hun groepen 5, 6, 7 en 8.

In totaal hebben wij meer dan 100 enthousiaste kinderen over de vloer gehad die allemaal een lesje badminton hebben gehad. Gelukkig hebben wij echt ontzettend veel leuke reacties gehad van de kinderen en gaven zij bijna allemaal een maximale score voor de clinic! Een 5 (uit score 1 t/m 5)!

En dit is al gelijk te merken, aangezien wij nu al een aantal aanmeldingen hebben voor een proefles bij VELO Badminton! Al met al, een geslaagde actie, met hopelijk veel nieuwe enthousiaste jeugdleden!

Maar dit was niet het enige.. Ook die vrijdagavond hebben wij nog kinderen op bezoek gehad, maar dit keer waren zij al badmintonners. Van clubs en badmintonscholen in de buurt zijn er 50 spelers op komen dagen, om een clinic te volgen van Russell Muns en Myke Halkema.

Na deze clinics hebben ze samen met VELO-spelers de wedstrijden van het Victor Dutch International kunnen analyseren, in de hoop dat zij er wat van leren!

Al met al, was ook dit een geslaagde actie!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!