Velo
 

Steun VELO Badminton via de Rabobank ClubSupport

Steun VELO Badminton via de Rabobank ClubSupport

Ben je lid van Rabobank Westland? Dan is jouw stem geld waard voor VELO Badminton! Als je een rekening hebt bij de Rabobank, kun je ook lid zijn van Rabobank Westland. Alle leden hebben deze week een e-mail bericht gekregen van Rabobank Westland met de toelichting en een persoonlijke code. Een lid heeft stemrecht en deze stem kun je nu gebruiken om op je favoriete vereniging te stemmen. Gebruik je stem voor VELO Badminton!

In de periode van 27 september t/m 11 oktober 2019 kan er gestemd worden.

Evenals voorgaande jaren heeft Rabobank Westland een groot bedrag in de pot van de Clubkas Campagne gestort, namelijk €200.000,-. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van de stemmen van de Rabo-leden.

Ieder lid krijgt 5 stemmen om te verdelen en je mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op VELO Badminton (vermeld als Badminton vereniging Le Credit Sportif VELO)!  Het totaal aantal stemmen per club bepaalt uiteindelijk de hoogte van de donatie.

Vorig jaar ontvingen we €430,- uit deze actie. Laten we proberen dit jaar een nog hoger bedrag binnen te halen!

Verdere info kun je vinden op de stempagina: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ of https://www.rabo-clubsupport.nl/?

Ken je andere mensen die lid zijn bij Rabobank Westland? Vraag ze dan om te stemmen op onze vereniging. We kunnen het goed gebruiken. Soms hebben je familieleden, vrienden of buren voorkeur voor hun eigen club, maar hebben ze nog 3 stemmen voor andere clubs, die ze het gunnen. En als ze horen dat VELO Badminton ook graag stemmen krijgt, dan zijn die van harte welkom voor ons.

Ben je zelf nog geen lid van Rabobank Westland, maar heb je er wel een rekening? Het is een kleine moeite om lid te worden (zonder verdere verplichtingen, maar wel voordelen), je kunt dan volgend jaar ook je stemmen uitbrengen.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!