Velo
 

Steun VELO Badminton met de Rabo ClubSupport

Steun VELO Badminton met de Rabo ClubSupport

Kom in actie! Breng je stem uit op Badmintonclub VELO! Elke stem brengt geld in het laatje van de afdeling. Dat kunnen we zeker dit jaar goed gebruiken. Net zoals voorgaande jaren heeft Rabobank Westland een groot bedrag in de pot van de Rabobank ClubSupport gestort. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van de stemmen van de Rabo-leden.

Ieder lid krijgt 5 stemmen om te verdelen en je mag (maximaal) 2 stemmen uitbrengen op Badmintonclub VELO (vermeld als “Badmintonclub VELO”)! De andere 3 stemmen kun je bijv. geven aan andere badmintonclubs in het Westland, of aan een andere club of vereniging, die je graag wilt steunen.

Als je een rekening hebt bij de Rabobank, kun je ook lid zijn van Rabobank Westland.

Alle leden van Rabobank Westland hebben deze week een brief gekregen van met de toelichting en een persoonlijke code. Een lid heeft stemrecht en deze stem kun je nu gebruiken om op je favoriete vereniging te stemmen. Gebruik je stem voor Badmintonclub VELO!

Het totaal aantal stemmen per club bepaalt uiteindelijk de hoogte van de donatie.

In de periode van 5 t/m 25 oktober 2020 kan er gestemd worden. Verdere info kun je vinden op de stempagina:

149972-badmintonclub-velo

Ken je andere mensen die lid zijn bij Rabobank Westland? Vraag ze dan om te stemmen op onze vereniging. We kunnen het goed gebruiken.

Soms hebben je familieleden, vrienden of buren voorkeur voor hun eigen club, maar hebben ze nog 3 stemmen voor andere clubs, die ze het gunnen. En als ze horen dat Badmintonclub VELO ook graag stemmen krijgt, dan zijn die van harte welkom voor ons.

Ben je zelf nog geen lid van Rabobank Westland, maar heb je er wel een rekening? Het is een kleine moeite om lid te worden (zonder verdere verplichtingen, maar wel voordelen).

Doe mee, alvast bedankt!

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!