Velo
 

Sport en spel ‘kampdag’ VELO jeugd

Sport en spel ‘kampdag’ VELO jeugd

Het jaarlijkse VELO Jeugdkamp, wat gepland stond van 17 t/m 24 juli 2021, kon voor het tweede achtereenvolgende jaar niet doorgaan in verband met de regels rondom Covid-19. Heel jammer voor de jeugd én kampleiders van VELO Badminton.

Om de kids toch een beetje aan kamp te laten proeven hebben de kampleiders op 17 juli een ‘kampdag’ georganiseerd. Hiervoor was op het strand van Monster een sport-en spel middag uitgezet. De middag begon om ongeveer 13.00uur met 4 kleine spelletjes: bij het Kubb-spel moesten zoveel mogelijk blokjes omgegooid worden, de bom werd vermeden bij Levend Mijnenveger, iedereen werd kleddernat bij het waterparcours, en bij het flessenvoetbal werden zoveel mogelijk flessen omgetrapt. Tussendoor werd er genoten van het heerlijke weer onder het genot van een drankje en snoepje. Daarna werd er nog hard geslagen, gevangen en gerend bij het slagbal en als laatste stond er nog een tactisch spelletje Levend Stratego in de duinen op het programma. Uiteindelijk werd de middag rond 17.00uur afgesloten met een patatje en een snack op het strand.

Al met al hebben de kids en leiders een superleuke en zonnige middag gehad, wat hopelijk volstond als een mooie vervanging van het VELO badmintonkamp. En nu maar duimen dat het jeugdkamp volgend jaar wel door kan gaan!

         LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!