Velo
 

Sponsor in Beeld – Whisky Friday

Sponsor in Beeld – Whisky Friday

In de rubriek Sponsor in Beeld wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van VELO Badminton.

Sponsors zijn belangrijk voor VELO Badminton. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van VELO Badminton willen oproepen om eens te kijken van welke faciliteiten je juist bij een sponsor gebruik kunt maken!

Ditmaal de maker van de website van VELO Badminton: Whisky Friday.

 1. Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Ik ben Designer, Kunstliefhebber, Art Director en mede-oprichter van Whisky Friday, en mijn naam is Sergio Kepel. Whisky Friday is een online creatief en strategisch marketing agency. Wij helpen bij het bedenken en uitvoeren van het behalen van online doelstellingen.

 1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik kom zo vroeg mogelijk binnen in ons heerlijke kantoor in Scheveningen. Doe mijn sport spullen aan en loop een stukje hard over het strand, daarna een aantal oefeningen en neem een koude douche. Ik maak een ontbijtje en beantwoord de meeste mails. Vervolgens komen de andere binnen en bespreken we de weektaken en uiteraard het leipe weekend. Als iedereen zijn mijlpalen heeft opgesteld gaan we knallend de week in. We stellen marketing strategieën op aan de hand van analytische campagnes, merk ervaringen en ontwikkelen websites van micro-sites tot e-commerce.

 1. Waar kunnen leden van VELO Badminton jouw bedrijf voor inschakelen?
 • Marketing strategieën
 • Huisstijl guidelines
 • Google campagnes
 • Social campagnes
 • Mail campagnes
 • Websites

 

4. Hoe ben je bij VELO Badminton terecht gekomen en wat is je band met VELO Badminton?

Als recalcitrant jongetje van 10 jaar kwam ik in de jeugd selectie van VELO. Toen doorgestroomd naar de senioren selectie. Na een jaar in het 1ste team gespeeld te hebben koos ik voor de volgende fase… studeren. In mijn wilde studentenperiode heb ik godzijdank eraan toegegeven dat mijn passie niet bij feesten lag maar bij ontwerpen! Ik wilde graag iets terug doen voor VELO, omdat ik het gevoel had dat VELO (in bijzonder Ciraar) altijd in mij bleef geloven. Dus het minst wat ik kon doen is het sponsoren van de website.

 1. Hoe zie jij VELO Badminton voor je?

Een top club op gebied van vertrouwen, oprechte gezelligheid en kennis wat resulteert in optimale prestatie.

 1. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle leden van VELO Badminton van jou of je bedrijf weten?

Ik wil VELO bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn geweldige tijd als badmintonspeler.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!