Velo
 

Sponsor in beeld – Loodgietersbedrijf Ron van Uffelen B.V.

Sponsor in beeld – Loodgietersbedrijf Ron van Uffelen B.V.

In de tweewekelijkse rubriek Sponsor in Beeld wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van VELO Badminton.

Sponsors zijn belangrijk voor VELO Badminton. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van VELO Badminton willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen!

Vandaag deel 1, met in de hoofdrol Loodgietersbedrijf Ron van Uffelen B.V.

  1. Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Ik ben van Ron van Uffelen en ik heb een loodgietersbedrijf.

  1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik ben extreem vroeg, rond 6 uur,  op de zaak en pak een koffie en deel al het werk in en maak de planning voordat alle werknemers beginnen en dat start de werkdag. Dan loop ik al het werk na en haal ik werk binnen en ik probeer 2 dagen in de week zelf loodgieterswerk uit te voeren.

  1. Waar kunnen leden van VELO Badminton jouw bedrijf voor inschakelen?

Mij kunnen ze 24/7 bellen voor lekkages, ontstoppingen en andere loodgieterswerkzaamheden (met spoed). En voor verstoppingen en zo.

  1. Hoe ben je bij VELO Badminton terecht gekomen en wat is je band met VELO Badminton?

Ik ben hier terecht gekomen door collega’s die hier dochters hebben spelen. Een band heb ik niet echt met VELO Badminton, maar ik vind het leuk om een leuke club te sponsoren voor een bepaalde tijd. en dan met name voor de jeugd.

  1. Hoe zie jij VELO Badminton voor je?

Als een leuke club die ook begrip hebt voor de spullen en materialen, die normaal om gaat met de spulen die ik sponsor.  Ze gaan netjes met de gesponsorde spullen om.

  1. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle leden van VELO Badminton van jou of je bedrijf weten?

Niks vergeten te vragen en ik hou er gewoon van dat we allebei leuk vinden dat we wat aan elkaar hebben. Ik sponsor natuurlijk ook voor m’n werk, maar ik sponsor ook gewoon wat ik leuk vind en waar ik achter sta. En dat we het allebei leuk vinden.

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!