Velo
 

Sponsor in beeld – AllRackets.com

Sponsor in beeld – AllRackets.com

In de tweewekelijkse rubriek Sponsor in Beeld wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van VELO Badminton.

Sponsors zijn belangrijk voor VELO Badminton. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van VELO Badminton willen oproepen om eens te kijken van welke facaliteiten je juist bij een sponsor gebruik kunt maken!

Vandaag is het de beurt aan: AllRackets.com.

  1. Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Mijn naam is Michel da Silva, badminton is als hobby een paar jaar geleden een beetje doorgeslagen. Ik kon na mijn studie geen baan vinden en ben zelf een badmintonwebshop begonnen: AllRackets.com. Sinds 5 jaar hebben wij naast de webshop ook een fysieke winkel in Delft.

  1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Heel divers, in de ochtend geef ik op sommige dagen privetraining. Vanaf een uur of 11 ben ik in de winkel tot 17:30. Even eten en dan door naar de training van mijn eigen Badminton Training Center of naar TFS Barendrecht.

  1. Waar kunnen leden van VELO Badminton jouw bedrijf voor inschakelen?

Eigenlijk alles wat betreft badminton. We zijn een badmintonspecialist dus voor nieuwe schoenen, rackets, tassen, kleding, een gripje, shuttles of een nieuwe bespanning kunt u bij ons 5 dagen per week terecht.

  1. Hoe ben je bij VELO Badminton terecht gekomen en wat is je band met VELO Badminton?

Ik geef zelf al 18 jaar training en het wereldje is klein dus Velo ken ik vooral als een hechte club met een rijke historie die al lang op het hoogste niveau acteert. Ik heb er 2 jaar training geven op de woensdagmiddag aan de beginners. Super leuk om te doen maar dat was vanwege het tijdstip altijd racen en niet meer haalbaar.

  1. Hoe zie jij VELO Badminton voor je?

Zoals hierboven.

  1. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle leden van VELO Badminton van jou of je bedrijf weten?

We zijn een badmintonshop op slechts 20 min afstand van Velo. Een unieke situatie voor de leden van Velo.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!