Velo
 

Speculaaspoppenactie weer van start

Speculaaspoppenactie weer van start

Het is weer zover, de Sint heeft goedkeuring gegeven om zijn speculaaspoppen door VELO Badminton te laten verkopen. Vanaf vrijdag 8 oktober worden de formulieren voor de speculaaspoppenactie uitgedeeld en verspreid via mail.

De Sint doet niet alleen een beroep op de jeugd van VELO badminton, ook hoopt hij op de inzet van de ouderen onder ons. Vrienden, familie en/of collegae, wie wilt nu niet zo’n overheerlijke speculaaspop eten op 5 december? Alle beetjes helpen!

Laten we allemaal een steentje bijdragen om zo een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. De jeugdleden kunnen mooie cadeaus verdienen met de verkoop.

De poppen zijn een halve kilo zwaar, zijn heerlijk en kosten maar €6,00.

De formulieren worden uitgedeeld op de trainingen/speeldagen en via de mail. De formulieren en het geld moeten uiterlijk zondag 7 november worden ingeleverd via de trainers of direct bij Melissa van Tusschenbroek. Woensdag 24 november tussen 15:00 uur – 19:00 uur worden de poppen uitgegeven aan de verkopers. Schrijf deze datum alvast in je agenda.

Ook willen we jullie er op attent maken dat BEDRIJVEN, speculaaspoppen kunnen kopen met korting, via het bedrijvenformulier. Het minimum hierbij is 1 doos van 12 speculaaspoppen. (Speculaaspoppen via het bedrijvenformulier, tellen niet mee voor de cadeaus die de jeugdleden kunnen verdienen.)

Dus zet hem op en steun je club! Klik hier voor het gewone formulier.

Vragen? Mail gerust naar melissavantusschenbroek@gmail.com.

Voor het bedrijvenformulier klik hier. Vragen specifiek over het bedrijvenformulier? Mail naar speculaasvelo@gmail.com.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!