Velo
 

September 2019: actiemaand nieuwe leden VELO Badminton

September 2019: actiemaand nieuwe leden VELO Badminton

Eind augustus, begin september start VELO Badminton het seizoen 2019-2020 weer met een actiemaand voor nieuwe leden. Bij inschrijving kunnen de nieuwe leden kiezen uit een korting op de contributie of een gratis badmintonracket. Ook bestaat de mogelijkheid voor het aangaan van een proeflidmaatschap voor drie maanden. Kom gerust een kijkje nemen in de VELO-sporthal aan de Noordweg in Wateringen. Als het je wat lijkt, kun je altijd een paar keer gratis meespelen, zo nodig hebben we een leenracket beschikbaar.

Badminton is een prima keuze als je eigen sport. Je kan er al heel jong mee beginnen (en dan leer je spelenderwijs al heel snel veel basistechnieken), maar ook sportieve 20’ers, 30’ers, 40’ers en zelfs 50’ers vinden makkelijk een plekje in de verschillende rereantengroepen, waar er naast de trainingsmogelijkheden altijd plek is voor het spelen van wedstrijdjes.

Jeugd op donderdagmiddag
Voor de jeugd is er weer volop ruimte voor nieuwe leden. Badminton is cool, en meer sport dan veel mensen denken. Je mag altijd een paar keer meespelen, om te kijken of je het leuk vindt. Je kunt met badminton al beginnen vanaf 6 tot 8 jaar, maar ook als je ouder bent, kun je zo gaan badmintonnen. Spelenderwijs krijg je de techniek en de tactiek van het spel door en speel je partijtjes, alleen tegen een ander (het enkelspel) of met twee tegen twee (het dubbelspel).
Alle leeftijdsgroepen spelen in de donderdag-namiddag, vanaf de eerste week in september. De basisschooljeugd speelt van 17.00 tot 18.30 uur, de middelbare school jeugd van 17.30 tot 19.00 uur. In beide groepen kun je als nieuweling aansluiten.

Voor volwassen vier mogelijkheden
Ook voor volwassenen is er ruimte voor nieuwe leden, je kunt kiezen uit vier mogelijkheden.
· Dinsdagmorgen 9.00 – 11.30 uur
· Donderdagmorgen 9.00 – 11.30 uur
· Woensdagavond: 19.30 – 22.00 uur
· Vrijdagavond: 20.30 – 23.00 uur
Bij alle groepen is er begeleiding en kunnen nieuwelingen snel aansluiten.
Op de ochtenden wordt begonnen met een korte warming-up. Door de begeleiders wordt je steeds ingedeeld bij andere spelers/speelsters, waarbij er dubbels worden gespeeld. Tussendoor gaat iedereen gezamenlijk koffie drinken, voor een praatje en de goede sfeer.

Heeft u nog vragen over badminton bij VELO? Stuur gerust een mailtje naar ledenadministratie@VELO-badminton.nl

Voor de begindagen van de speel- en trainingsmomenten van het nieuwe seizoen, klik hier.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!