Velo
 

RJC VELO weer een groot succes

RJC VELO weer een groot succes

Als trainer van de jeugdselectie heb ik weer vele mooie wedstrijden gezien tijdens een strak en goed georganiseerd toernooi met opmerkelijk veel enthousiaste vrijwilligers. Complimenten naar het organiserend team. De VELO jeugd deed het ook goed. Weliswaar niet allemaal in de prijzen, maar wel goede wedstrijden met uitschieters.

In de U15 was de herenenkel een compleet VELO feestje. Jason de Graaf wist in drie sets te winnen van Daniel Lawa. Jason werd vervolgens ook nog tweede in de herendubbel en de gemengddubbel. Jason eindigde hiermee knap als eerste op de RJC ranglijst in zowel het enkelspel als het gemengddubbel.

In de U17 was de 11-jarige Rifqy Hakim de verrassing van het weekend in het herenenkelspel. Na een verrassend goede halve finale won Rifqy ook de finale in een superspannende driesetter. Samen met Senna van den Beukel werd Rifqy tweede in de herendubbel.  Op zijn beurt won Senna de gemengddubbel in de U17. Als laatste was het Alicia Feitosa van Adrichem de in de U17 de damesdubbel wist te winnen.

In het overall klassement mocht Alicia zich kronen tot kampioen en de wisselbeker mee naar huis nemen. Een heel mooi en dik verdiend resultaat. Op de ranglijst van het damesdubbel is Alicia 2e geworden.

In de U19 konden Eva Lamme, Xiu Bin van Lier, Daniel Lamme, Sander Bertens en Maurice Annaars zich helaas niet in de prijzen spelen. Eva speelde een sterk toernooi en wist als beste tweede nog door te gaan na haar enkelspelpoule. Bij de heren wist niemand zijn poule in het enkelspel door te komen.  De herendubbel van Sander en Daniel strandde uiteindelijk na de poulewedstrijden.

Dennis Eversdijk, Ciraar Slaats, Dennis Tjin Asjoe en vele anderen bedankt voor het coachen dit weekend.

Edward van den HeuvelLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!