Velo
 

Reden voor een feestje

Reden voor een feestje

Na een rumoerig jaar werd er op vele fronten binnen de vereniging met veel enthousiasme gestart aan het nieuwe seizoen. Dit heeft op speltechnisch vlak geresulteerd in een uitstekend seizoen. Twee teams kampioen, meerdere teams 2e of 3e in hun poule en geen teams gedegradeerd. Daarnaast is team 1 ook nog in de race voor de landstitel.

Het bestuur heeft daarom besloten om dit te gaan vieren. We gaan er stiekem wel vanuit dat ons vlaggenschip die felbegeerde 11e landstitel binnen zal halen, maar ook bij verlies willen we een mooi competitie seizoen besluiten met een feestje.

Op 13 februari 2016, na het spelen van de finale, is er op VELO om 18.00 uur gelegenheid om samen met team 1 te genieten van een heerlijk Indisch Buffet. Kosten zijn € 12.50 p.p. Je moet je wel voor woensdag 10 februari hiervoor hebben opgegeven bij Rob Konings (rfkonings@gmail.com of 06-57312090)

Voor degene die niet mee willen of kunnen eten zijn van harte uitgenodigd om vanaf 19.00 uur dit feestje met ons te vieren en hopelijk ook team 1 kunnen feliciteren met hun behaalde landstitel. Voor een ieder zal er een drankje klaar staan.

We hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!