Velo
 

Paul de Graaf nieuwe hoofdtrainer van Le Credit Sportif VELO

Paul de Graaf nieuwe hoofdtrainer van Le Credit Sportif VELO

Le Credit Sportif VELO heeft met ingang van het seizoen 2019/2020 Paul de Graaf aangesteld als hoofdtrainer en -coach van de club uit Wateringen. Voor Paul de Graaf is het de eerste keer dat hij de verantwoordelijkheid krijgt over een team uit de landelijke eredivisie. Paul de Graaf volgt Ciraar Slaats op die na het lopende seizoen stopt als hoofdtrainer van VELO.

De afgelopen jaren heeft Paul de Graaf bij verschillende verenigingen uit de omgeving gewerkt. In het lopende seizoen is hij trainer bij zowel BV Onder Ons uit Den Haag als BV DEO uit Nootdorp. Ook heeft Paul de afgelopen jaren training gegeven aan de jeugd bij het Badminton Training Center in Delft. Paul kijkt er naar uit aan de slag te gaan bij VELO: “Komend seizoen is de ambitie om weer te strijden om een plek in de play-offs, ik heb er zin in!”

Paul de Graaf is geen onbekende binnen VELO. Zo was hij enkele weken geleden nog als toernooidirecteur verantwoordelijk voor de 20eeditie van de Victor Dutch International. In het verleden is hij ook jarenlang speler en scheidsrechter geweest bij de club uit Wateringen. Nadat zelf actief spelen door fysieke ongemakken onmogelijk is geworden heeft hij zich toegelegd op het trainersvak.

Le Credit Sportif VELO is blij met de aanstelling van Paul de Graaf. Voorzitter Cock Diemel: “Met de aanstelling van Paul hebben we wederom een echte clubtrainer weten binnen te halen en iemand die de cultuur van VELO goed kent. Dit gecombineerd met zijn kwaliteiten als trainer/coach maakt Paul de ideale kandidaat voor ons om Ciraar op te volgen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Paul kunnen gaan bouwen aan nieuwe successen voor VELO.”

De technische commissie van Le Credit Sportif VELO is druk bezig met de samenstelling van het eerste team voor het nieuwe seizoen. Goed nieuws is in ieder geval dat Jim Middelburg en Myke Halkema de club uit Wateringen ook volgend seizoen trouw blijven. Alex Vlaar, Dorien Lups, Tamara van der Hoeven en Ralph Starren gaan VELO na dit seizoen verlaten. Op korte termijn is meer nieuws te verwachten over het nieuwe team van Le Credit Sportif VELO.

Op de foto: voorzitter Cock Diemel en Paul de Graaf. Foto gemaakt door René Lagerwaard.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!