Velo
 

Ontdek VELO Badminton: doe mee aan de AH Sportactie

Ontdek VELO Badminton: doe mee aan de AH Sportactie

De actie start deze maand september, vanaf de Nationale Sportweek. Dan houden Albert Heijn, de georganiseerde sport in samenwerking met NOC*NSF en dus ook VELO Badminton een unieke actie. Na een succesvolle regionale pilot vorig jaar, kan iedereen nu landelijk gedurende drie weken sportzegels sparen.

Met een volle spaarkaart kan men vervolgens tot 3 december vijf keer gratis sporten bij sportclubs die bij de actie zijn aangehaakt. Voor alle sportverenigingen ligt hier een mooie kans om de club te promoten en VELO Badminton doet natuurlijk mee!

De pilot van vorig jaar kon met recht een succes worden genoemd. Van de deelnemers aan de pilot is 70 procent lid geworden van een sportclub en 1 op de 5 mensen in de regio is structureel meer gaan sporten dan voorheen. Veel mensen willen gewoonweg toch heel graag sporten en hebben soms een zetje nodig.

Een actieve, gezonde levensstijl moet voor iedereen toegankelijk zijn. Vanuit de pilot hebben we samen met sportpartner NOC*NSF geleerd dat er een enorme vraag is om op laagdrempelige wijze kennis te maken met sport. Met de AH Sportactie willen we sporten toegankelijker maken door de drempel tot sport te verlagen en daarmee een actieve levensstijl te promoten. Doe mee!

De landelijke actie, die loopt van 4 tot en met 24 september, is voor VELO Badminton en zowel kinderen als volwassenen die willen gaan sporten (of veranderen van sport) een uitgelezen mogelijkheid elkaar te leren kennen.

Check op: https://ahsportactie.nl/

Heb je interesse? Ga punten sparen en doe mee, kom eens met ons mee trainen.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!