Velo
 

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst

VELO United 2.0 nam het initiatief en pakte de organisatie van de VELO-nieuwjaarsbijeenkomst van afgelopen vrijdagavond op. Ongeveer 250 VELO-mensen hebben aan de uitnodiging gehoor gegeven. De bezoekers varieerden in leeftijd en zijn betrokken bij de verschillende sportverenigingen van VELO. Fijn om te zien dat ook enkele partners van VELO gekomen zijn. Zo was onze carnavalsvereniging De Jolige Druif met een groep vertegenwoordigd maar ook Huiswerkbegeleiding BIW.

VELO United 2.0 bestaat uit zes jongeren. Zij zijn ongeveer 20 jaar oud en betrokken bij verschillende VELO-afdelingen. Ze vinden het leuk om met elkaar activiteiten te organiseren voor leden van VELO. In de voorbereiding hebben ze samen, bij de ouders van één van hen, de oliebollen gebakken die vrijdagavond geserveerd werden; mooi dat dit kon.
Gedurende de avond is het podium bezet geweest door de Wateringse band The Flow. The Flow putte uit een breed repertoire aan nummers. In het begin van de avond werden akoestische nummers gespeeld. Iedereen was dan ook in de gelegenheid om met elkaar de beste wensen uit te wisselen en weer even bij te praten. Later op de avond speelden ze meer rocknummers.
Bij een Nieuwjaarsbijeenkomst hoort ook het uitspreken van goede wensen. VELO-Voetbal wenst een jaar waarin de ouders en bezoekers van jeugdwedstrijden zich wat minder met de wedstrijden bemoeien en hun opmerkingen op de leiding voor zich houden. VELO-Handbal wenst voor 2017 dat er enkele nieuwe bestuursleden worden gevonden. VELO-Volleybal wenst iedereen een goede gezondheid. Helaas heeft de volleybal ervaren hoe belangrijk dat is want, Jos van Leeuwen, een van de recreanten, heeft afgelopen week een hartstilstand gekregen en is overleden. VELO-Ryu Ha wenst een jaar waarin de ouders van de jeugdleden meer betrokken zijn bij de vereniging. VELO Badminton hoopt dat de goede competitiestart van haar eerste team een vervolg mag krijgen. Dan de twee stichtingen van VELO. Het bestuur van de Stichting Exploitatie Accommodatie wenst een jaar waarin iedereen zorgvuldig omgaat met onze materialen en de gebruikte ruimtes weer zo schoon en opgeruimd mogelijk achterlaat. Het bestuur van de Stichting Vastgoed Accommodatie van VELO heeft aangegeven dat komend jaar een begin gaat worden gemaakt met de aflossing van de obligaties.
We ontvingen vele positieve reacties. De muziek van The Flow werd zeer gewaardeerd. De barbezetting was erg tevreden over de samenwerking met de leden van VELO United 2.0 wat betreft het serveren van snacks en het opruimen. Fijn om te horen en een goed begin voor 2017.
Gerard van Meurs
voorzitter.omni@velo.nlLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!