Velo
 

Nieuwe voorzitter: Cock Diemel

Nieuwe voorzitter: Cock Diemel

Beste badmintonners,

Dinsdag 15 maart was het zover, nadat ik mij verkiesbaar had gesteld als voorzitter werd dit tijdens een algemene leden vergadering unaniem bekrachtigd door de aanwezige leden.

Graag wil ik mij aan de leden die mij nog niet zo goed kennen voorstellen.

Mijn naam is Cock Diemel en ik ben getrouwd met Marianne. We hebben twee dochters, Veda en Mila. Ook zij zijn allebei actief op de vereniging.

Zelf ben ik al ongeveer 30 jaar lid van VELO badminton en op de vereniging geïntroduceerd door Marianne. Marianne en ik zijn actief in de regio competitie, onze beide dochters zijn inmiddels ongeveer 10 jaar lid en trainen en spelen mee in de senioren selectie.

Naast sporten en alles wat hiermee samen hangt hebben we een hoveniers bedrijf, Diemelgroenvoorzieningen, gevestigd net over de Wateringse grens in Den Hoorn.

Mijn ambitie als voorzitter is om samen met het bestuur en alle vrijwilligers de structuurveranderingen binnen de vereniging verder te volmaken en VELO badminton een stabiele vereniging te laten zijn. Daar waar de recreatieve spelers zich thuis voelen en we, met behoud van een goed verenigingsgevoel, deel kunnen blijven uitmaken van de nationale en zo mogelijk Europese top.

Om deze ambitie te verwezenlijken hebben we naast de inzet van vele vrijwilligers ook de hulp van sponsoren nodig. Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar bedrijven die Velobadminton een warm hart toe dragen en doormiddel van onze topsporters hun naamsbekendheid verder willen uitdragen.

Mede doordat wij als gezin met alle facetten van de vereniging bekend zijn hoop ik de voorzitter te worden die de leden in alle geledingen van de vereniging zich wensen.

Met sportieve groet,

Cock DiemelLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!