Velo
 

Namens het bestuur iedereen een gezond en sportief 2017

Namens het bestuur iedereen een gezond en sportief 2017

Terug kijkend kunnen we ronduit zeggen dat 2016 een zeer succes vol jaar is geweest voor Van Zundert VELO.
We zijn voor de 11e maal Kampioen van Nederland geworden in de Eredivisie. Team 1 heeft de Nederlandse Beker veroverd en ook succesvol deelgenomen aan het Europees Kampioenschap.
Op dit moment presteert team 1 ook weer zeer goed, zij staan al het hele seizoen op nummer 1 in de Eredivisie!

Ook in de lagere teams en jeugd werden successen behaald, met als allerlaatste succes drie finales in het internationale jeugd toernooi te Hoensbroek. Mauro en Tomas haalde de finale in de mannen dubbel onder 19, Mats wist met zijn partner ook de finale van de heren dubbel U11 te bereiken. Beiden eindigden als runner up.
Als klap op de vuurpijl wisten Marleen en Els de finale dames dubbel U19 te winnen.
VELO was in de finales dan ook veruit het best vertegenwoordigd.
Ook voor komend jaar zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. Veel teams, zowel bij de recreanten als ook in de bondscompetitie, staan er goed voor.
De jeugd competitie begint in februari, Van Zundert VELO zal ook hier in verschillende leeftijd klasses ruim vertegenwoordigd zijn.
Team 1 mag zaterdag aanstaande 7 januari aantreden tegen DKC om 19.00 uur. Dan wordt de uitwedstrijd gespeeld op een andere locatie dan gebruikelijk, n.l.:
LET OP Sporthal Zuidhage , adres Beresteinlaan 625 H 2543 JR Den Haag.
Het eerste team kan jullie steun goed gebruiken in deze derby, dus komt allen en juich onze toppers van VELO naar de overwinning!
Tot Zaterdag,

Cock Diemel
Voorzitter Van Zundert VELOLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!