Velo
 

Met de bus naar de eerste halve finale tussen Van Zundert VELO en BV Slotermeer

Met de bus naar de eerste halve finale tussen Van Zundert VELO en BV Slotermeer

Wateringen, 3 januari – Over een paar dagen is het zover! Dan reist het eerste team van Van Zundert VELO af naar Amsterdam om de eerste wedstrijd van de play-off halve finale te spelen tegen BV Slotermeer. Zondag 10 januari start de wedstrijd om 16.00 uur in sporthal Laan van Spartaan.

Net als bij vele andere wedstrijden in de play-offs die Van Zundert VELO de afgelopen jaren heeft gespeeld, is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om met de bus mee te reizen naar Amsterdam en daar Van Zundert VELO aan te moedigen in de strijd om het landskampioenschap. Er wordt zondag 10 januari om 14.00 uur verzameld op VELO, waarna de bus om 14.30 uur vertrekt richting sporthal Laan van Spartaan. Om 16.00 uur start de wedstrijd Van Zundert VELO tegen BV Slotermeer en na de wedstrijd zal de bus weer terugkeren naar Wateringen. Wil je meerijden met de bus naar Amsterdam? Stuur dan een mailtje naar stenvannieuwkerk@hotmail.com. Er zitten echter wel kosten verbonden aan het meerijden met de bus, maar de prijs is afhankelijk van het aantal supporters dat meereist met de bus. Hoe meer personen zich opgeven, hoe lager de prijs. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdagavond 20.00 uur! Bij te weinig inschrijvingen kan de busreis helaas niet door gaan.

Wacht dus niet langer en geef je op voor de busreis naar de eerste play-off halve finale tussen Van Zundert VELO en BV Slotermeer! De tweede play-off halve finale wordt de week erna gespeeld op zaterdag 16 januari om 19.00 uur in de VELO-hal. Schrijf deze datum alvast in je agenda!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!