Velo
 

Meld je aan voor het VELO Badminton bedrijventoernooi 2019!

Meld je aan voor het VELO Badminton bedrijventoernooi 2019!

Bij dezen willen wij aankondigen dat er dit jaar voor de zesde keer een bedrijventoernooi wordt georganiseerd. Op vrijdagavond 17 mei 2019 zal dit toernooi plaats vinden vanaf 19.30 uur in de VELO-hal in Wateringen. Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld voor de teambuilding, het plezier en natuurlijk de beker met de daarbij behorende roem. Als het bedrijf zich wil inschrijven moet er voldaan worden aan een aantal vereisten welke in de hieronder genoemde reglementen staan.

Reglementen

Het team moet bestaan uit minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. LET OP: bij inschrijving moet van elke speler worden aangegeven welk niveau hij/zij heeft. Tevens is ‘speler 1’ de contactpersoon. Ook moet het vermelden van de bedrijfsnaam uiteraard niet vergeten worden.

Voorbeeld:
Bedrijfsnaam: Shell
Speler 1; speelt of speelde badminton JA/NEE (contactpersoon: naam + e-mailadres + tel.nr.)
Speler 2; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 3; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 4; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 5; n.v.t. / speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 6; n.v.t. / speelt of speelde badminton JA/NEE

Er wordt gespeeld in poules. Hierbij worden 3 partijen (dubbels) van 10 minuten tegen elkaar gespeeld. Bij winst van een partij kan je 2 punten winnen, bij gelijkspel 1 punt en bij verlies 0 punten. Maximaal kan je dus tegen één tegenstander 6 punten winnen.

Voorbeeld:
Shell – Fortis Bank Nederland
partij 1: winst Shell
partij 2: gelijkspel
partij 3: winst Shell
Uitslag: 5-1

Inschrijven
Inschrijven kan via velobedrijventoernooi@velo-badminton.nl onder vermelding van ‘Bedrijventoernooi 2019’. Wij willen jullie erop attent maken dat je er snel bij moet zijn, want vol = vol. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,- per team (ook als je met 4 of 5 personen in een team zit). Gaarne dit vooraf over maken naar: NL29 INGB 000.133.4315, t.n.v. Badmintonclub VELO. Inschrijven verplicht tot betaling. Dit i.v.m. een begroting die gemaakt moet worden. Bij betaling ontvang je 6 consumptiebonnen, zodat je genoeg energie hebt voor de hele avond.
Let op: Er wordt een limiet gehanteerd van maximaal drie teams per bedrijf.

Avondeten
Ook is er de mogelijkheid om vooraf te eten. Speciaal om in de badmintonsfeer te komen staat er een zeer uitgebreid en vers bereid Indonesisch buffet klaar. De kosten hiervan zijn € 14,- per persoon. Je dient bij inschrijving dan ook extra op te geven hoeveel spelers er mee willen eten.

Sponsoring
Eventuele sponsoring voor deze dag is ook mogelijk. Baansponsoring is € 50,-. In het geval van baansponsoring wordt een baan bij het omroepen bijvoorbeeld niet baan 1 genoemd maar: de Shell-baan. Andere sponsoring is mogelijk in overleg.

Programma
18.00-19.00 Indonesisch buffet
19.15-19.30 Warming up
19.30-22.45 Toernooi
22.45-23.00 Prijsuitreiking

Locatie
VELO sporthal
Noordweg 26
2291 EE Wateringen

We hopen iedereen te kunnen verwelkomen op alweer het zesde VELO Badminton bedrijventoernooi! Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie (Franklin Telwin en Suzanne Straaijer)
velobedrijventoernooi@velo-badminton.nlLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!