Velo
 

Meld je aan voor het VELO badminton bedrijventoernooi 2016!

Meld je aan voor het VELO badminton bedrijventoernooi 2016!

VELO badminton organiseert dit jaar voor de derde maal het bedrijventoernooi. Op vrijdagavond 27 mei 2016 zal dit toernooi plaats vinden vanaf 19.30 uur in de VELO-hal. Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld voor de teambuilding, het plezier en natuurlijk de wisselbeker met de daarbij behorende roem. Als het bedrijf zich wil inschrijven moet er voldaan worden aan een aantal vereisten welke in de hieronder genoemde reglementen staan.

Reglementen

Het team moet bestaan uit minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. LET OP: bij inschrijving moet van elke speler worden aangegeven welk niveau hij/zij heeft. Tevens is ‘speler 1’ de contactpersoon. Ook moet het vermelden van de bedrijfsnaam uiteraard niet vergeten worden.

Voorbeeld:
Bedrijfsnaam: Shell
Speler 1; speelt of speelde badminton JA/NEE (contactpersoon: naam + e-mailadres + tel.nr.)
Speler 2; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 3; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 4; speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 5; n.v.t. / speelt of speelde badminton JA/NEE
Speler 6; n.v.t. / speelt of speelde badminton JA/NEE

Tijdens een wedstrijd worden 3 partijen (dubbels) van 10 minuten tegen elkaar gespeeld.

Inschrijven

Inschrijven kan via pr.sponsoring.comm@velo-badminton.nl onder vermelding van ‘Bedrijventoernooi 2016’. Wij willen jullie erop attent maken dat je er snel bij moet zijn, want vol = vol. Het inschrijfgeld bedraagt €60,- per team (ook als je met 4 of 5 personen in een team zit). Gaarne dit contant te betalen bij binnenkomst in de hal, door één lid van het team. Inschrijven verplicht tot betaling. Dit i.v.m. een begroting die gemaakt moet worden. Bij betaling ontvang je 6 consumptiebonnen en zullen er kleine versnaperingen in de hal staan, zodat je genoeg energie hebt voor de hele avond. 

Avondeten

Ook is er de mogelijkheid om vooraf te eten. Speciaal om in de badmintonsfeer te komen staat er een zeer uitgebreid en vers bereid Indonesisch buffet klaar. De kosten hiervan zijn €14,- per persoon. Je dient bij inschrijving dan ook extra op te geven hoeveel spelers er mee willen eten. Het eten vindt plaats in de VELO kantine.

Sponsoring

Eventuele sponsoring voor deze dag is ook mogelijk. Baansponsoring is €50,-. In het geval van baansponsoring wordt een baan bij het omroepen bijvoorbeeld niet baan 1 genoemd maar: de Shell-baan. Andere sponsoring is mogelijk in overleg.

Programma

17.30-19.00        Indonesisch buffet
19.15-19.30        Warming up
19.30-23.00        Toernooi
23.00-23.15        Prijsuitreiking

Locatie

Noordweg 26
2291 EE Wateringen

We hopen iedereen te kunnen verwelkomen op het derde VELO Badminton bedrijventoernooi! Tot dan!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!