Velo
 

Le Credit Sportif VELO klaar voor kick-off wedstrijd tegen AviAir Almere

Le Credit Sportif VELO klaar voor kick-off wedstrijd tegen AviAir Almere

Nog een week en dan is het zover: de badminton Eredivisie 2019/2020 gaat van start. Op zaterdag 7 september wordt de eerste ronde gespeeld tijdens een kick-off: de tien beste badmintonteams van Nederland spelen allemaal tegelijk in dezelfde sporthal in Haarlem. Le Credit Sportif VELO speelt om 16:00 uur tegen het altijd sterke AviAir Almere. 

Le Credit Sportif VELO is alweer een aantal weken bezig met de trainingen onder leiding van trainers en coaches Paul de Graaf en Franklin Telwin. De eerste wedstrijd staat namelijk bijna voor de deur. En niet tegen de minste tegenstander, want AviAir Almere draait de afgelopen seizoenen steeds mee met de bovenste vijf beste teams. Bovendien haalden zij regelmatig de finale en deden zij mee in de play-off wedstrijden. Myke Halkema, Jim Middelburg, Fredrika Lagerstedt, Milou Lugters, Russell Muns, Simone Hermsen en Ruben Kweekel zullen dus meteen aan de bak moeten.

Tijdens de wedstrijd tegen Almere zal Le Credit Sportif VELO een paar oude bekenden tegen komen. Oud-VELO spelers Alex Vlaar en Tamara van der Hoeven hebben namelijk na afgelopen seizoen de overstap gemaakt naar hun oude club AviAir Almere. Naast Alex en Tamara bestaat het team van Almere uit Cheryl Seinen, Manon Sibbald, Amy Tan, Ilse Vaessen, Dennis Koppen, Sebastiaan Li, Aram Mahmoud en Madouc Linders. Oud-Almere speler Dave Khodabux is de coach van het team.

Op zaterdag 7 september zal Le Credit Sportif VELO dus meteen de steun van de supporters nodig hebben om een goede start te maken in de Eredivisie 2019/2020. Kom allemaal kijken in Haarlem en moedig het eerste team aan! 

Wanneer: Zaterdag 7 september om 16:00 uur

Waar: De GIRO-hal, Badmintonplein 1, 2023 BW Haarlem

Tip: De komende week, in aanloop naar de kick-off, wordt elke dag een nieuwe speler of trainer van het eerste team van Le Credit Sportif VELO voorgesteld. Nieuwsgierig naar wie ze zijn en hoe ze bij VELO terecht zijn gekomen? Houd dan de website en de social media in de gaten! De eerste komt morgen al!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!