Velo
 

Le Credit Sportif VELO Badminton gaat nieuwe samenwerking aan met sportmerk adidas

Le Credit Sportif VELO Badminton gaat nieuwe samenwerking aan met sportmerk adidas

Met ingang van het seizoen 2019/2020 heeft Le Credit Sportif VELO Badminton een nieuw sportmerk aan zich verbonden: adidas. Jarenlang heeft VELO Badminton met VICTOR samengewerkt, maar de vereniging heeft gekozen voor een nieuwe samenwerking met adidas. VELO Badminton is erg verheugd dat adidas zich wil verbinden aan de Wateringse club.

Het wereldwijd bekende sportmerk behoeft geen introductie, maar sinds een paar jaar is adidas ook steeds meer in de badmintonwereld te vinden. Adidas is een professioneel en kwalitatief goed merk en zal vanaf heden de kleding en shuttles van VELO Badminton gaan verzorgen. Dit seizoen zal Le Credit Sportif VELO gaan spelen in de shirts met de drie iconische strepen. Adidas heeft de ambitie om er voor de hele club te zijn, van vrijwilliger tot bestuurslid en van topspeler tot recreant.

Ook is adidas flexibel in het creëren van kledinglijnen. Zo zal het eerste team komend seizoen voor het eerst in de geschiedenis van VELO Badminton in de VELO-kleuren groen en rood gaan spelen. 

AllRackets.com zal de leverancier zijn voor Le Credit Sportif VELO Badminton van de kleding en het materiaal van adidas. In samenwerking met AllRackets.com zullen dit seizoen verschillende momenten plaats vinden waarbij in de VELO-hal kleding en materiaal van adidas gekocht kan worden. Houd hiervoor de website in de gaten. LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!