Velo
 

Koop en verkoop verantwoord Grote Clubactie-loten van Omnivereniging VELO

Koop en verkoop verantwoord Grote Clubactie-loten van Omnivereniging VELO

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij als VELO doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen en kopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Naast de methode van de verkoopboekjes is er ook een algemene verkooplink die gebruikt kan worden om loten te kopen waarvan de opbrengst naar Omnivereniging VELO gaat. Dit is een hele makkelijke manier en ook nog eens coronaproof! Via de verkooplink kom je namelijk op de online verkooppagina van Omnivereniging VELO. Daar kan je je gegevens invullen en heb je binnen no-time loten gekocht. Je kan deze link zelfs doorsturen naar familie en vrienden, zodat er nog meer loten worden verkocht voor VELO! Het gaat om de volgende verkooplink: https://clubactie.nl/lot/omni-vereniging-velo/210119

Samen voor VELO

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van de leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Mochten er vragen zijn, schroom niet om de coördinator van jouw afdeling te contacten!

Met vriendelijke groet,
namens VELO

Marco Schoonderwaldt (Ryu Ha)
Ferdinand Bakker (Handbal)
Bruno Hankel (Volleybal)
Natascha Pakkert (Voetbal)
Myke Halkema (Badminton)
Henk de Groot (Voorzitter OMNI-VELO, ad interim)

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!