Velo
 

Jeugd VELO succesvol op RJC TFS Barendrecht

Jeugd VELO succesvol op RJC TFS Barendrecht

De jeugdselectie van VELO was met een aantal spelers en speelsters aanwezig bij het RJC toernooi in Barendrecht.

Daniël Lamme wist in het enkelspel en dubbelspel de poule eenvoudig door te komen. Helaas viel daarna het doek ondanks goede ralleys en bij vlagen sterk spel.

Alicia Feitosa van Adrichem reikte in het enkelspel tot de halve finales en moest daarna haar meerdere erkennen in haar concurrente voor de eindranglijst.

In het dubbelspel was ze in de U17 ongenaakbaar en won ze de eerste prijs.

Rifqi Hakim en Daniël Lawa speelden beide een goed toernooi. In de enkelspelen kwamen ze de poule net niet door na zeer spannende partijen. In het herendubbel bereikten ze knap de halve finale waar ze opnieuw nipt in de derde set verloren. Daniël speelde ook nog de gemengddubbel maar kwam daarin niet verder dan de poule.

Senna van den Beukel speelde op zijn beurt ook een prima toernooi. In het enkelspel werd in drie sets verloren van de latere finalist. In het herendubbel kwam hij helaas de poule niet door. In het gemengddubbel U17 pakte Senna de 2e prijs. Als laatste de deelname van Jason de Graaf in de U15. In de beide dubbelspelen kwam hij niet door de poule heen. In het enkelspel U15 pakte hij de eerste prijs. Alleen in de finale moest hij een set toestaan aan de tegenstander. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de prijzen.

In het weekend van 29 februari/1 maart is het RJC toernooi bij Velo. Uiteraard rekenen we op een grote deelname van onze VELO jeugd aan dit toernooi.

Zowel Alicia (U17) als Jason (U15) staan bovenaan in hun enkelspelcategorie. Daniël Lawa kan zelfs nog 2e worden in het enkelspel bij een mooi resultaat bij het laatste RJC toernooi.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!