Velo
 

Jeugd VELO scoort weer bij Regio Jeugd Circuit bij BCRS

Jeugd VELO scoort weer bij Regio Jeugd Circuit bij BCRS

Het afgelopen weekend vond het volgende toernooi plaats in het Regionale Jeugd Circuit. Dit keer in Spijkenisse bij BCRS. Vanuit de jeugdselectie waren Rifqy Hakim, Jason de Graaf en Alicia Feitosa van Adrichem aanwezig.

Rifqy speelde een goed toernooi in het enkelspel U17 maar strandde in de halve finale. Eenzelfde resultaat behaalde hij in het herendubbel.

Jason speelde in de U15 eveneens een sterk toernooi.  Hij pakte de eerste prijs in zowel het enkelspel als het gemengddubbel.

Alicia als laatste speelde in de U17 ook een goed toernooi. Zij pakte een knappe tweede plaats in het enkelspel en wist eerste te worden in het damesdubbel.

Kortom, VELO behaalde wederom goede resultaten op een RJC toernooi.  Het was eigenlijk jammer dat er zo weinig kinderen van VELO meededen.

Het eerstvolgende toernooi is in het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 januari bij TFS te Barendrecht. Hopelijk schrijven de kinderen zich massaal in.

Schrijf ook alvast zaterdag 22 en zondag 23 februari in de agenda, want dan speelt het RJC zich af bij VELO zelf.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!