Velo
 

Jeugd van VELO Badminton scoort ook bij RJC BC Mix

Jeugd van VELO Badminton scoort ook bij RJC BC Mix

Een aantal jeugdleden van VELO Badminton deden afgelopen weekend mee aan het RJC toernooi van BC Mix in Naaldwijk. De jeugdleden namen in meerdere klassen deel aan het toernooi. Mooi om te zien dat ook de jeugd die niet in de A-selectie bij de jeugd zit, probeert aan te sluiten.

Vanuit de A-selectie namen Alicia Feitosa van Adrichem (U17), Xiu Bin van Lier (U19), Daniël Lawa (U15) en Jason de Graaf (U15) deel.

Xiu Bin speelde alleen het damesenkel. Soms bij vlagen erg goed, maar wisselde dit dan weer af met wat zwakkere momenten. Wel weer goed om aan dergelijke toernooien mee te doen om de kijken  waar je staat en waar je je nog kunt verbeteren. Alicia speelde op haar beurt een sterk toernooi en liet zien dat ze ten opzichte van andere kinderen een sterke groei heeft doorgemaakt. Ze pakte dan ook de eerste prijs in het damesenkel.

Bij de heren moest Daniël in een mooie enkelspelfinale na drie sets zijn meerdere erkennen in Jason. Jason won ook het gemengddubbel.

Alle prijswinnaars weer van harte gefeliciteerd.

Het volgende RJC toernooi is in Delft op 23 en 24 november. Dit toernooi valt helaas gelijk met de regionale jeugdkampioenschappen, maar wel een mooie gelegenheid voor onze jeugdspelers en jeugdspeelsters, die niet naar het RJK gaan, om daar wedstrijdervaring op te doen.

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!