Velo
 

Jason en Olav pakken prijzen op BBV PIP Anaspec Jeugdtoernooi

Jason en Olav pakken prijzen op BBV PIP Anaspec Jeugdtoernooi

De jeugdleden van VELO Badminton blijven scoren op jeugdtoernooien. Dit keer op het BBV PIP Anaspec Jeugdtoernooi op zaterdag 2 november. Vanuit VELO Badminton deden Olav Daniels (U19) en Jason de Graaf (U15) mee. En zij pakten beide de eerste prijs.

Beiden troffen gelijk in de enkelspelpoule de op papier sterkste tegenstanders. Olav startte nerveus aan zijn eerste wedstrijd die zeker in de derde set erg spannend was.  Uiteindelijk trok hij met 30-28 in de derde set aan het langste eind.  In de vervolgwedstrijden gaf hij geen set meer weg. Voor hem was het dit seizoen eigenlijk de eerste serieuze wedstrijd na blessureleed aan het begin van het seizoen. Dan smaakt deze overwinning goed en kan hij uitkijken naar de komende toernooien.

Jason had het in zijn enkelspelpoule met meerdere tegenstanders lastiger dan verwacht. De eerste poulewedstrijd won hij met 22-20 in de derde game, en de laatste poulewedstrijd met 25-23. Kortom spanning genoeg. Gek genoeg is deze spanning meer op de tribune te voelen dan bij Jason zelf. Hij doet gewoon zijn ding, althans zo lijkt het. Na de poulewedstrijden won Jason alles weer in twee sets. In de herendubbel pakte Jason opnieuw de eerste prijs zonder setverlies.

Olav en Jason; allebei van harte gefeliciteerd met de prijzen!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!