Velo
 

Jan Brekelmans overleden

Jan Brekelmans overleden

Jan Brekelmans, voormalig lid van VELO Badminton, is op maandag 3 juli overleden. Vorig jaar is Jan gestopt omdat zijn ziekte het niet meer mogelijk maakte. Jan had al jarenlang mondkanker.


Voor Jan stond vooral de gezelligheid en de menselijke betrokkenheid bij het badmintonnen voorop. Speelde in een recreantenteam, en was na afloop in de kantine, en de diverse uitjes van de recreanten steeds van de partij.

Daarbij was Jan zeker geen dempende factor. Jan speelde bij de woensdagavondgroep. Door deze groep, of zijn team, worden o.a. barbecue’s, kookclinic’s en spellenavonden georganiseerd. Is er regelmatig een uitje zoals gezamenlijk naar Concert at Sea, fietsen op de Utrechtse Heuvelrug, of op zalmforel vissen nabij de Belgische grens. Jan maakte deel uit van de Eetclub. Een groep badmintonners die regelmatig met en bij elkaar gaat dineren. Nadat Jan gestopt was met badmintonnen kwamen een aantal badmintonners regelmatig bij Jan langs om gezellig een potje te kaarten. Omdat Jan al beperkt was werd de avond door de gasten verzorgd.

De strijd met zijn ziekte heeft Jan helaas niet kunnen winnen. Wij hebben heel veel bewondering voor hoe Jan met deze verschrikkelijke situatie omging. Altijd optimistisch het beste er van maken. Zolang mogelijk genieten van de dingen in dit leven.

Dank Jan, voor alle gezelligheid en je vriendschap.

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum bij De Ark aan de Herenstraat te Wateringen, op donderdag 6 juli van 19.00 uur tot 20.00 uur. De crematie vindt plaats in crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op vrijdag 7 juli om 16.00 uur.

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!