Velo
 

In beweging blijven in deze badmintonloze periode? Actief & Gezond Fysio en Le Credit Sportif VELO helpen je op weg!

In beweging blijven in deze badmintonloze periode? Actief & Gezond Fysio en Le Credit Sportif VELO helpen je op weg!

Het badmintonseizoen ligt helaas al enige tijd stil en zoals het er nu uit ziet zal het ook nog wel even gaan duren voor we samen in de VELO-hal staan. Om ervoor te zorgen dat de leden van Le Credit Sportif VELO in deze badmintonloze periode toch in beweging kunnen blijven en hopelijk topfit weer op de baan verschijnen heeft Actief & Gezond Fysio, als partner van Le Credit Sportif VELO, een work-out ontwikkeld. Ook bestaat de mogelijkheid om een hardloopschema op maat te ontvangen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag kan.

Work-out

De work-out is speciaal gericht op badminton en om thuis of in een nabijgelegen park uit te kunnen voeren. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de 1,5m afstand! Bijgevoegd is de uitleg van alle oefeningen te vinden met daarbij ook een plaatje ter verduidelijking. Het is natuurlijk mogelijk om de work-out stap voor stap op te bouwen. Kies er bijvoorbeeld voor om het aantal oefeningen of het aantal herhalingen per oefening iedere training te verhogen!

Klik hier voor de work-out.

Hardloopschema

Ook bestaat de mogelijkheid om een op maat gemaakt hardloopschema te ontvangen. Neem hiervoor contact op met Hans van Actief & Gezond Fysio via hans@actiefengezondfysio.nl. Om een passend schema te maken is het belangrijk om de volgende informatie in de mail op te nemen:

  • Naam en leeftijd
  • Hoelang heb je ooit achter elkaar hardgelopen (in tijd)?
  • Als je in het verleden deelgenomen hebt aan een wedstrijd, hoeveel km was dit en wat was je tijd?
  • Wat is je doel met hardlopen? Denk hierbij aan in beweging blijven, fit(ter) worden en/of deelname aan wedstrijden.

 

Blessure? Telefonisch consult!

Stel je krijgt van de work-out, het hardlopen of juist van het niets doen een blessure. Last van je rug, je gaat door je enkel, noem het op. Dan is Actief & Gezond Fysio ook direct voor je bereikbaar via het telefonische spreekuur. Deze is elke donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar serge@actiefengezondfysio.nl en natuurlijk erbij vermelden waar je last van hebt. Serge neemt dan telefonisch contact met je op om je klacht of blessure te bespreken en ervoor te zorgen dat je hier dan ook weer zo snel mogelijk van af bent.

We hopen dat veel leden van Le Credit Sportif VELO aan de slag gaan met de work-out en hardloopschema, zodat we, als het moment daar is, weer fanatiek aan de slag kunnen op de baan. Graag wil het bestuur van Le Credit Sportif VELO onze partner Actief & Gezond Fysio bedanken voor dit mooie initiatief richting onze leden in deze bijzondere periode!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!