Velo
 

Henny Vollebregt 80 jaar

Henny Vollebregt 80 jaar

Bij VELO Badminton is op donderdagochtend 28 april j.l. het heuglijke feit gevierd dat Henny Vollbregt 80 jaar is geworden. Je zou het niet zeggen van nog zo’n lenige en pientere dame. Op de vraag waarom dat zo is, was het antwoord: “Vooral veel blijven bewegen, sporten dus, zoals badminton.”

Haar man Maarten en schoondochter Rita waren er bij. Evenals de net gestopte 80+ badmintondames Jopie van Velthoven, Annie Romeijn en Nel Zwinkels. Henny zelf werd 32 jaar geleden overgehaald door drie van haar zussen, om lid te worden van VELO Badminton. Ze heeft het alle jaren met veel plezier gedaan.

De felicitaties werden door velen, en met name door de begeleider van de donderdagochtend, Ton Vis, verwoord. Er werd gezongen, bloemen overhandigd en de door het bestuur aangeboden feestelijke taart aangesneden en genuttigd.

Daarna gingen de gesprekken, zoals gebruikelijk op de donderdagochtend, nog lang door. Want zoals alle ochtenden, valt er veel met elkaar te delen. Voor mensen die (nog) geen lid zijn van VELO Badminton: de badminton op de donderdagochtend is niet alleen voor vitale ouderen. Iedereen vanaf 20 jaar is van harte welkom. Kom eens kijken op een donderdagochtend van 09.00 uur tot 11.30 uur.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!