Velo
 

Fysio nodig? Wat is belangrijk om te weten!

Fysio nodig? Wat is belangrijk om te weten!

VELO Badminton is blij dat we Actief & Gezond Fysio bereid hebben gevonden om ook dit jaar weer onze fysiotherapeut bij de thuiswedstrijden van het eerste team te zijn. Dit jaar zijn zij ook aanwezig bij de donderdagavond trainingen van 19:00 – 21:00 uur. Dit is voor alle leden die op donderdagavond trainen.

Donderdagavond Fysio
Op woensdag zal er een app uitgaan naar de selectie app waarin wordt gevraagd of iemand fysio nodig heeft. Wanneer je een vraag hebt of een behandeling nodig hebt, laat het Myke Halkema (0683696365) dan weten. Zij geeft het door aan de fysio (Martijn) die op donderdagavond aanwezig zal zijn. Hij kan dan een planning maken en je op donderdagavond helpen.

Zorg dat je goed verzekerd bent!
Wanneer je een vraag hebt of je wilt dat we naar een blessure kijken, dan doen we dat natuurlijk. Wanneer je een behandeling nodig hebt, dan maken we gebruik van je aanvullende verzekering. Om ervoor te zorgen dat we je goed kunnen helpen bij klachten en problemen is het belangrijk dat je aanvullend verzekerd bent voor Fysiotherapie. Dus check je pakket goed en kijk of je eventueel voor 2022 je extra voor fysiotherapie moet verzekeren. Wanneer je niet verzekerd bent krijg je voor de behandeling een factuur.

Om het administratief makkelijker te maken om je direct te kunnen helpen vragen we je voor je behandeling de volgende gegevens aan te leveren: naam, straat en huisnummer, postcode,
geboortedatum en huisarts.

Heb je vragen of wil je over een specifiek onderwerp meer weten.
Wij zijn te bereiken op:
mail: info@actiefengezondfysio.nl
tel: 070 397 61 82
whatsapp: 06-24282298

We hebben zin in het seizoen!
Groet, Team Actief & Gezond FysioLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!