Velo
 

Festiviteiten VELO 50 jaar aangepast

Festiviteiten VELO 50 jaar aangepast

Het is bijna zover, nog maar een paar weken en dan vieren we ons 50 jarig jubileum. Velen hebben zich al ingeschreven en daaruit blijkt dat we in de werkelijke nachturen weinig aanmeldingen hebben om te spelen. Ook voor het ontbijt was daardoor weinig animo. De organisatie heeft daarom besloten om het concept van het feest iets aan te passen. We gaan niet meer de hele nacht door met spelen en feesten, we zullen nu tot zaterdagnacht 03.00 uur doorgaan. Dit betekent dat iedereen lekker lang door kan gaan met feesten zonder dat je vroeg je bed uit hoeft om te ontbijten.

Ter compensatie krijgt iedere deelnemer een extra consumptiemunt en zorgen we ervoor dat tijdens de late uurtjes er een tweede DJ komt. Namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Het schema is daarom ook aangepast, dus kijk nu even wanneer je favoriete uurtje gepland staat zodat je weet wanneer je de baan op kunt gaan. http://www.velo50jaar.nl/programma/schema/

Nogmaals spelen is zeker niet verplicht, maar er liggen altijd banen vrij waarop je even kunt spelen.

Dus je kunt je nog steeds inschrijven voor maar € 10,00. Daarvoor krijg je een 3 barbecuemunten, 3 consumptiemunten, speelmogelijkheden, springkussen, popcornmachine, speciale editie van de matchpoint en een super gezellige feestavond met DJ’s.

Dus als je je nog niet ingeschreven hebt, doe dat dan nu gelijk. Je vergeet het anders namelijk toch weer 😉 http://www.velo50jaar.nl/aanmelden/

Tot 3 september in de VELO hal.

De organisatieLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!