Velo
 

Feestavond met Pub Quiz tijdens VDI

Feestavond met Pub Quiz tijdens VDI

Zoals velen van jullie al weten, vindt dit jaar weer het grote internationale toernooi de Victor Dutch International plaats in Wateringen bij VELO Badminton. En dit jaar is het niet zomaar een editie: het is maar liefst het 20e jaar dat dit internationale toernooi door VELO Badminton wordt georganiseerd. En daarom is er reden voor een feestje op zaterdagavond 13 april!

Tijdens het toernooi doen altijd vele topspelers van over de hele wereld mee en daarnaast zijn er vele vrijwilligers van VELO, van andere badmintonverenigingen, van de bond en vrijwilligers die zich betrokken voelen bij het toernooi en/of bij VELO, die helpen om het toernooi weer in goede banen te leiden. Het toernooi is dan ook alleen mogelijk door alle vrijwilligers die hun steentje bijdragen.

De activiteitencommissie wil dan ook graag iedereen van VELO Badminton uitnodigen om dit jubileum mee te vieren met de organisatie op zaterdagavond 13 april. Het gaat dan ook echt om iedereen: van klein tot groot, jong tot oud, kind tot ouder en van lid tot betrokkene bij VELO Badminton. Tijdens deze avond zal een feestavond worden gehouden in de lage kantine en zal er een Pub Quiz gespeeld worden. De feestavond start om 19.30 uur en eindigt om 24.00 uur. De Pub Quiz zal rond 20.30 uur starten. Na de Pub Quiz is er uiteraard nog tijd om met de voetjes van de vloer te gaan.

VELO Badminton hoopt iedereen te zien op het feest en kom vooral ook even kijken van donderdag 11 t/m zondag 14 april in de VELO sporthal naar top badminton!

Aanmelding feestavond

Aanmelden voor de feestavond kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/CP4zSru2bYSrkCbl1

Aanmelding Pub Quiz

Je kan je opgeven in teams van 4, 5 of 6 personen. Indien je geen team hebt, kan je je individueel opgeven, dan zorgen wij dat je in een leuk team terecht komt! Opgeven kan t/m 10 april door te mailen naar: mykehalkema@hotmail.com. Vermeld in het mailtje de volgende gegevens:

  • Je eigen naam
  • Namen van teamgenoten
  • Teamnaam

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!