Velo
 

Even voorstellen: team 1-speelster Milou Lugters

Even voorstellen: team 1-speelster Milou Lugters

Dit seizoen 2019/2020 is een aantal nieuwe spelers aan het eerste team van Le Credit Sportif VELO toegevoegd. De een wat bekender dan de ander, maar we willen ze graag even aan jullie voorstellen. De komende dagen in aanloop naar de kick-off van de Eredivisie op zaterdag 7 september, komt er elke dag een speler of trainer van team 1 aan het woord waarbij ze zichzelf voorstellen. Vandaag is het de beurt aan: Milou Lugters.

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn naam is Milou, ben 19 jaar en woon in Arnhem. Ik heb een paar maanden geleden mijn studie pedagogisch medewerkster kinderopvang afgerond en ben nu fulltime aan het werk in de kinderopvang. 

2. De afgelopen jaren heeft je individuele internationale carriere natuurlijk voorop gestaan, maar sinds een paar maanden ben je gestopt met de nationale selectie. Hoe denk je het te gaan ervaren om alleen bij een club te spelen en niet meer in de nationale selectie?

Het zal een hele verandering zijn & worden. De trainingsmomenten zijn erg verminderd, maar dat betekent voor mij wel dat je er iedere training voor gaat met z’n allen. Zolang dit in combinatie met gezelligheid is, gaat het voor mijn gevoel helemaal lukken. Ik heb nu één doel om op te focussen, de doelstelling die we met het team hebben, en dat geeft ook meer rust. Voorheen was ik er niet altijd bij met de competitie en moest ik me op zoveel dingen focussen tegelijk, zoals de competitie en de buitenlandse toernooien etc. Het is een fijne gedachte om er altijd met en voor het team te zijn.

3. Hoe ben je bij VELO Badminton terecht gekomen en wat is je band met VELO Badminton?

Nadat ik bekend had gemaakt, weg te zijn uit de selectie, heeft Velo contact met mij gezocht. Ik sta eigenlijk altijd wel open wat het idee is van de club en hoe ze het met mij voor hun zien. Zo ben ik in contact gekomen en na een aantal gesprekken & wat mee trainen heb ik besloten om komend seizoen bij Velo te spelen. Mijn band met Velo is op zich nog niet heel veel. Tuurlijk ken ik iedereen uit het team, aangezien we regelmatig tegen elkaar hebben gespeeld en dan maak je ook even een praatje. Ik kijk er naar uit om iedereen beter te leren kennen en er komend seizoen met z’n allen voor te gaan!

4. Wat verwacht je van komend seizoen?

Mijn verwachting is dat ik komend seizoen vooral mijn plezier weer terug ga vinden in de sport. Dit door middel van gezelligheid en het harde werken met elkaar. Zolang je plezier hebt en we allemaal erg onze best doen, vertrouw ik erop dat de goede resultaten vanzelf zullen komen!

5. Hoe zie jij VELO Badminton voor je?

Ik zie het als een super leuke & gezellige club met ook hard werken inzich. Wanneer ik tegen Velo heb gespeeld in de competitie, zie je dat het plezier ervan afstraalt. Ook zie je dat ze er alles aandoen om voor het hoogst haalbare te gaan. Dit spreekt mij heel erg aan en ik hoop dat ik dit ook zo ga ervaren komend seizoen. 

6. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle leden van VELO Badminton van jou weten?

Haha, dat is een goede vraag. Wanneer ik heb verloren en het voor mijn gevoel voor geen meter ging, is het soms verstandiger om mij even alleen te laten ;). Voor de rest heb ik geen idee, dus als er vragen zijn stel ze gerust en dan maken we gelijk even een praatje zodat ik de andere leden van Velo ook beter kan leren kennen!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!