Velo
 

Even voorstellen: team 1-coach Paul de Graaf

Even voorstellen: team 1-coach Paul de Graaf

Dit seizoen 2019/2020 is een aantal nieuwe spelers aan het eerste team van Le Credit Sportif VELO toegevoegd. De een wat bekender dan de ander, maar we willen ze graag even aan jullie voorstellen. De afgelopen dagen is in aanloop naar de kick-off van de Eredivisie van morgen elke dag een speler of trainer van team 1 aan het woord geweest waarbij ze zichzelf voorstelden. Vandaag is het de beurt aan de laatste, maar zeker niet de minste, namelijk de nieuwe coach: Paul de Graaf.

Beste Badmintonliefhebbers, 

Omdat ik in september aanvang als badmintontrainer en –coach zal ik mij kort introduceren. Als 43-jarige Hagenees ben ik woonachtig in Wateringen en 15 jaar getrouwd met Heidi en 2 zoons, Jason (8) en Dylan (4). Ik ben werkzaam vanaf 1 december 2018 als zorgmanager van de ziekenhuisapotheek van het Haaglanden MC. Daarvoor heb ik in het HMC gewerkt bij de operatiekamers, de interventiecardiologie van het Erasmus MC en de radiologie van de Reinier Haga Groep. Ik drink voornamelijk thee en heb een zwak voor eten in het algemeen en chocolade en koek specifiek.

Ik badminton al meer dan 30 jaar en ben begonnen bij BV Onder Ons in Den Haag. 15 jaar geleden ben ik gaan spelen voor Velo, omdat ik eruit wilde halen wat erin en omdat Heidi daar lid was. Ik heb uiteindelijk enkele jaren 1edivisie gespeeld, ben Internationaal scheidsrechter geworden en toernooidirecteur van het Dutch International. De afgelopen jaren was ik trainer bij BV DEO, BV Onder Ons en het Badminton Trainings Centrum. Mijn doel is altijd “plezier en blessurevrij” en naast techniek en tactiek, is fysiek is het hoofdingredient van mijn training. Tijdens coaching leg ik meer nadruk op de psychologie en tactiek.

Als speler was ik hiermee ook altijd het meest geholpen en hield ik voornamelijk van het fysieke aspect van deze prachtige snelle racketsport!Ik hoop komend seizoen te kunnen bijdragen aan jullie ontwikkeling en plezier en te werken aan een goede onderlinge band. Plezier, volle inzet en oprechte betrokkenheid resulteert voor iedereen in de beste prestaties, ook op de lange termijn. Durf je komend seizoen te laten zien en te laten horen, want niets is mooier dan een volle badmintonhal met enthousiaste spelers en supporters! Graag tot ziens allemaal!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!