Velo
 

Even voorstellen: assistent-coach team 1 Franklin Telwin

Even voorstellen: assistent-coach team 1 Franklin Telwin

Dit seizoen 2019/2020 is een aantal nieuwe spelers aan het eerste team van Le Credit Sportif VELO toegevoegd. De een wat bekender dan de ander, maar we willen ze graag even aan jullie voorstellen. De komende dagen in aanloop naar de kick-off van de Eredivisie op zaterdag 7 september, komt er elke dag een speler of trainer van team 1 aan het woord waarbij ze zichzelf voorstellen. Vandaag is het de beurt aan de nieuwe assistent-coach: Franklin Telwin.

Beste badmintonfanaten,

Zo begin ik meestal mijn MWV stukjes. Al een paar jaar schrijf ik elke maandag tijdens de competitie een stuk over de zogenaamde Meest Waardevolle Velo-er. Maar daarnaast ben ik en doe ik veel meer. In het dagelijks leven ben ik projectleider, maar wat veel leuker is dat ik daarnaast een eigen biermerk heb. Bij Velo vervul ik ook meerdere rollen, na meer dan 10 jaar lidmaatschap stop ik al speler, stop ik bij de Technische Commissie en word ik de nieuwe assistent coach bij team 1. Ik ga ontzettend mijn best doen om mijn opgedane kennis en ervaring door te geven, daarnaast ga ik mij hard maken voor chemie binnen het team en zorg ik ervoor dat niemand verzaakt. 

Mocht je dorst hebben, een betere badmintonner willen worden of gewoon iets kwijt willen dan kan je altijd bij mij terecht. 

Tot snel! 

FranklinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!