Velo
 

Einde aan jarenlange samenwerking tussen VICTOR en Le Credit Sportif VELO Badminton

Einde aan jarenlange samenwerking tussen VICTOR en Le Credit Sportif VELO Badminton

Na maar liefst dertien jaar met elkaar te hebben samengewerkt, scheiden met ingang van seizoen 2019/2020 de wegen tussen VICTOR en Le Credit Sportif VELO Badminton. Sinds het seizoen 2006/2007 is het badmintonmerk VICTOR verbonden geweest aan VELO Badminton. 

In 2006 verbond het destijds relatief onbekende Duitse badmintonmerk VICTOR zich aan de badmintonvereniging uit Wateringen. In de jaren die volgden is VICTOR uitgegroeid tot een professioneel en veelgebruikt merk in de badmintonwereld, nationaal en internationaal. Le Credit Sportif VELO Badminton is er trots op om al die jaren met het kwalitatief goede materiaal en kleding van VICTOR te hebben mogen spelen. 

Gedurende de dertien jaren van samenwerking zijn er ook mooie successen behaald. VELO behaalde met VICTOR maar liefst negen mooie prijzen: vijf landstitels, drie bekers en eenmaal runner up in de Europa Cup in Zwolle.
Naast de reguliere samenwerking verbond VICTOR zich ook aan het jaarlijkse internationale toernooi VELO Dutch International. Onder andere de bijdragen van het Duitse badmintonmerk droegen bij aan de professionaliteit en positieve uitstraling van het internationale toernooi.

Voorzitter van Le Credit Sportif VELO Badminton Cock Diemel bedankt VICTOR voor de prettige jarenlange samenwerking: “Ik ben er van overtuigd dat VICTOR heeft bijgedragen aan de successen van VELO Badminton van de afgelopen jaren. Ik wil VICTOR hartelijk danken voor de jarenlange inzet en fijne samenwerking en wens hen veel succes en goeds voor de toekomst.” 

Het team van Le Credit Sportif VELO 2018/2019 samen met Michel da Silva namens AllRackets.com en Marcel namens VICTOR.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!