Velo
 

Eerste wedstrijd van VELO Opstapteam 2

Eerste wedstrijd van VELO Opstapteam 2

Zaterdagochtend 12 maart, de eerste wedstrijd van het seizoen uit tegen BC Mix in Naaldwijk. Iedereen keurig op tijd met familie om aan te moedigen. De kids vonden het spannend, maar waren super enthousiast om te beginnen. Helaas was Quinten ziek en moest jammer genoeg de wedstrijd missen. Maar hij wenste zijn teamgenoten veel succes. Quinten, beterschap en hopelijk ben je er zaterdag wel bij.

Eerst overleggen wie wat wil spelen en met z’n allen warmlopen en dan kunnen we beginnen. De eerste dubbel werd gespeeld door Neal en Carmen. Door goed met elkaar te communiceren en al goed te kijken waar de tegenstander staat, hebben ze deze partij gewonnen met 21-16 en 21-10.

De tweede dubbel was voor Rosalie en Izzie. De eerste set knap gewonnen met 21-18 en de tweede met 21-7. De dames waren aan elkaar gewaagd, in de 2e set wisten Rosalie en Izzie hun tactiek goed toe te passen en de winst binnen te halen. 2-0 voor VELO.

En dan de singles, dat wilden ze alle 5 wel. Er zijn maar 4 wedstrijden dus Rosalie, komende zaterdag mag jij. De eerste single was voor Neal. Daarbij bleek dat hij een stuk sterker was dan het meisje waar hij tegen speelde. Door een goede clear en afwisselend een drop heeft hij deze partij met 21-4 en 21-9 gewonnen.

De tweede single werd door Sanne gespeeld. Sanne heeft goed gespeeld, hard gewerkt en laten zien dat ze een goede korte drop in huis heeft. Deze partij is gewonnen door Mix met 21-11 en 21-14.

Carmen speelde de volgende single en oh wat was die spannend. De dames waren aan elkaar gewaagd en het werd een 3-setter. Door goed te kijken waar haar tegenstander stond en die te laten lopen heeft ze vele punten gemaakt. Haar tegenstander had hetzelfde plan, dus er moest hard gewerkt worden door beide dames. De stand 20-22, 21-18 en 21-13 voor Mix. Een prachtig resultaat en rode konen van het rennen.

Izzie speelde de laatste single en wist die met 21-7 en 21-11 te winnen. Izzie kan al een goede clear slaan en door goed te kijken en haar tegenstander flink te laten lopen heeft ze deze wedstrijd gewonnen.

De laatste dubbels werden gespeeld door de koppels Rosalie – Sanne en Neal – Izzie. Rosalie en Sanne hadden het gezellig en vonden het super leuk om samen te spelen Het werd nog spannend, 21-19 en 21-7 voor Mix. Goed overleg en kijken waar de tegenstander staat, maar de andere meiden konden net iets harder slaan. Maar top gedaan dames.

Neal en Izzie konden met een goede clear en spreiden van de slagen deze wedstrijd winnen met 21-3 en 21-13.

Fantastisch resultaat, 5-3 gewonnen! Maar nog belangrijker het enthousiasme en de lol die jullie hadden in het spelletje. Gezellig tussen de partijen nog een shuttletje slaan en je tactiek bespreken. Na de wedstrijd met het team van Mix nog een drankje gedaan in de kantine. Ook het dartbord nog even uitgeprobeerd.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. De teams waren aan elkaar gewaagd en het enthousiasme spatte ervan af. Op naar komende zaterdag voor weer een leuke wedstrijd maar dan in de VELO hal.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!