Velo
 

Een Superlot voor uw bedrijf? Steun Omnivereniging VELO en maak kans op mooie prijzen!

Een Superlot voor uw bedrijf? Steun Omnivereniging VELO en maak kans op mooie prijzen!

Beste sponsor/relatie,

Omnivereniging VELO doet daar dit jaar aan mee aan de landelijke Grote Clubactie en dat betekent dat de verschillende sportafdelingen hierin samenwerken. Naast de verkoopboekjes en een algemene verkooplink, zijn er ook Superloten beschikbaar voor Omnivereniging VELO.

Maar wat is een Superlot? Een Superlot is speciaal voor (zakelijke) relaties en sponsoren in het leven geroepen. Het is een extra kans voor een vereniging om nog meer opbrengst te realiseren. Daarnaast heeft de vereniging een kans om het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,- te winnen. Een Superlot wordt verkocht voor €150,-. Hiervan gaat €120,- (80%) naar de clubkas. De koper van het Superlot ontvangt 50 loten en maakt dus 50 keer kans op Grote Clubactie-prijzen uit de loterij. Ook kan de koper de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten, relaties of aan personeel. Een superdeal dus! Superloten kunnen ook gebruikt worden als mini-sponsoring. Zo kan de koper publiciteit krijgen voor zijn bedrijf op de website van een VELO-afdeling, social media of langs de baan of het veld.

Heeft u interesse in één of meerdere Superloten? Neem dan contact met ons op via pr.sponsoring.comm@velo-badminton.nl of ga meteen naar de link van VELO: Steun Omnivereniging Velo met een Superlot – Grote Clubactie. Dan maakt u, uw klanten, relaties of uw personeel, kans op mooie prijzen!

Met vriendelijke groet,

Namens VELOLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!