Velo
 

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen

De Eredivisie bestaat uit twee fasen; in de eerste fase spelen alle teams eenmaal tegen elkaar en in de tweede fase strijdt de bovenste helft tegen het kampioenschap en de onderste helft strijdt tegen degradatie. Wij hebben elk jaar het doel om in de eerste fase ons te kwalificeren voor de kampioenshelft. Met een mooie mix van ervaren toppers met ambitieuze talenten is het afgelopen seizoen gelukt om ons te plaatsen voor de kampioenspoule en zijn wij uiteindelijk geëindigd op de vierde plaats.

Als topsporters is het doel altijd om onszelf te verbeteren. Dat geldt voor een training, een wedstrijd of een hele competitie. De ambitie is er om voor de top 3 te gaan, daarvoor moet er hard gewerkt worden, tactisch nagedacht worden, goed worden samengewerkt, moet iedereen fysiek en mentaal fris blijven en moeten we geluk hebben op de juiste momenten. Het is een hele uitdaging, maar als alles goed valt moet het haalbaar zijn.

 

Aankomend seizoen is een hele opwindende aangezien meerdere clubs zich flink hebben versterkt. Er zullen Nederlandse toppers te zien zijn gemixt met buitenlandse sterren en jeugdig talent. Ook wij hebben niet stilgestaan na afgelopen seizoen, we mogen maar liefst 5 nieuwe gezichten welkom heten. Allereerst sluit Veda Diemel zich aan als vastspeler, het is geen onbekende aangezien ze al vele wedstrijden heeft gespeeld in het eerste team. Vervolgens komt Kelly van Buiten, een jongedame die behoort tot de nationale selectie van Nederland en een specialist in de dubbelspelen. Tot slot kunnen we een aantal keer in het seizoen gebruik gaan maken van internationale spelers. Anna Mikhalkova, een singelaar die woont en traint in Denemarken. Alexander Strehse, een Duitse speler uit de Duitse liga en Sebastian Bugtrup, een breed inzetbare Deense speler.

Tal van ontwikkelingen op de baan die hopelijk gepaard gaan met eenzelfde opwinding naast de baan. Ik hoop velen van jullie vaak te zien aan de zijlijn om ons support te bieden! Laten we er met elkaar een mooi, succesvol seizoen van maken! Tot snel!

Franklin TelwinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!