Velo
 

Een gezellige, warme, dolle, slapeloze en succesvolle jeugdkamp 2019 zit er weer op

Een gezellige, warme, dolle, slapeloze en succesvolle jeugdkamp 2019 zit er weer op

De eerste week van de zomervakantie ging de jeugd van VELO Badminton met een achttal kampleiders weer op het jaarlijkse jeugdkamp. Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli waren de VELO’ers te vinden in Halsteren (dorpje vlakbij Bergen op Zoom) om daar de boel wakker te houden.

Met 27 kinderen vertrokken Myke Halkema, Dennis Eversdijk, Susanne Zwinkels, Jim Molenkamp, Emma Lörtzer, Marleen Kuipers, Jim Middelburg en Tomas Spanbroek zaterdagochtend naar de kamplocatie: Scouting Jeanne d’Arc Halsteren. Na een communicatiefoutje moest er nog even één nachtje ergens anders worden geslapen, maar vanaf zondag was de kamplocatie helemaal van hen. De locatie was omgetoverd tot een heuse dierentuin en de week zat vol met leuke spellen en activiteiten in het thema “Jumanji”. Onder andere het Knipspel (waarbij de leeuw en de giraffe bevrijd moesten worden), het Dierengeluidenspel (waarbij de kinderen s’ nachts meerdere dieren moesten zoeken in het bos), Levend Cluedo (waarbij de moord van de tijger opgelost moest worden) en het gloednieuwe Witte Sokkenspel (waarbij de witte poten van de tijger geëerd werden) waren een groot succes. Er moest wel rekening gehouden worden met de warmte, want de temperaturen stegen aardig ver op. Een paar aanpassingen in het programma en de kinderen vermaakten zich in het water of in de schaduw in plaats van in de volle zon. 

Het jeugdkamp is heel soepel verlopen. De kinderen hebben elkaar en de leiding beter leren kennen en iedereen heeft het naar z’n zin gehad. De meesten hadden wel wat uurtjes slaap nodig na de gezellige week…

Voor een overzicht van alle gemaakte foto’s en video’s van de hele week kan op de volgende link geklikt worden:

https://photos.app.goo.gl/NQTZQaxDoX2LcXvR8

De kampleiders willen alle kinderen bedanken voor de ontzettend leuke week! Volgend jaar vindt het kamp plaats van zaterdag 18-07-2020 t/m zaterdag 25-07-2020, dus houd die week alvast vrij. Hopelijk tot dan!

En tot slot willen we graag nog de sponsors bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de succesvolle en gezellige week. Dat zijn VELO Club van 100, Scrumpy, De Winter Logistics en snackbar De Vier Wieken. Hartstikke bedankt!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!