Velo
 

De inschrijving voor het Westland toernooi 2016 is open

De inschrijving voor het Westland toernooi 2016 is open

Beste VELO badmintonners,

Het Westland toernooi is (alleen) toegankelijk voor de leden van de Westlandse clubs die tot de WBF (Westlandse Badminton Federatie) behoren. Op zaterdag 4 juni is het toernooi voor de A en B klasses, op zondag 5 juni voor de C en de D klasse. De procedure is als vorig jaar, je kunt voor 2 onderdelen inschrijven. Het zou mooi zijn als we in alle klasses met veel VELO-spelers aanwezig zijn.

Plaats: Sosefhal in Honselersdijk.

In de A-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2015-2016) niet hoger hebben gespeeld dan 4de divisie bondscompetitie.

In de B-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2015-2016) niet hoger hebben gespeeld dan 2de klasse districtscompetitie of najaars herencompetitie klasse B.

In de C-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2015-2016) niet hoger hebben gespeeld dan 5de klasse districtscompetitie of najaars herencompetitie klasse C.

In de D-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2015-2016) niet hoger hebben gespeeld dan 7de klasse districtscompetitie of recreatief hebben gespeeld.

Jeugdleden die deelnamen aan de seniorencompetitie 2015-2016 worden toegelaten tot de A, B of C klasse, echter niet tot de D klasse.

De directe URL hiervoor is: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=1E82AA89-EFB4-4B49-AE9B-F507D9F92E4F

VELO’ers met vragen of problemen met de inschrijving kunnen contact opnemen met Koos Batist (jnm.batist@hetnet.nl). Berichten in relatie met dit toernooi svp richten aan: WBF2016@BVHonselersdijk.nl. Op de BV Honselersdijk site is een aparte WBF toernooi pagina gemaakt. Daar kan u in uw berichtgeving naar wijzen.

Met groet,

Jos Rullens (lid toernooi organisatie BVH)LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!